Mama Carmen was al een tijdlang benieuwd naar Quut Toys... Maar ze kon niet kiezen uit het uitgebreide assortiment. Wat was ze blij toen haa...

Quut Toys? Origineel. Leuk. Mooi. Veelzijdig. Tof.

Mama Carmen was al een tijdlang benieuwd naar Quut Toys... Maar ze kon niet kiezen uit het uitgebreide assortiment. Wat was ze blij toen haar enthousiaste kindjes door Getest op kinderen uitgekozen werd als proefkonijn.


Noor en Daan kregen een Cuppi, Cana en Raki thuisgestuurd. Een schopje, zeef en balletje in 1. Een speelse gieter met een iconisch en innovatief ontwerp. En een hark en schopje, 2-in-1.

 

"De kindjes vonden het design wel heel speciaal en eens anders dan alle andere water- en
zandspeelgoed
", vertelt mama Noor.

 "Het balletje vangen en gooien is voor Noor (5 jaar) nog net iets te moeilijk, maar voor grote broer Daan (10 jaar) en mama was dit wel leuk om te spelen. Noor vond de schepjes wel leuk
omdat er onderaan gaatjes zitten om water te laten doorlopen. Het emmertje is
super-makkelijk om te vullen en dragen en om niet te morsen. Het gietertje is heel leuk
omdat je aan 2 kanten kan water gieten.
"

 "Als mama kan ik ook het leuke pastelkleur zeker appreciƫren! De grootste troef? Noor vond het super dat het emmertje niet kon morsen! En wat we zouden veranderen? Euh... niets!" 

"Origineel. Leuk. Mooi. Veelzijdig. Tof. We zouden het zeker en vast aanraden. Ik wou het al een tijdje zelf kopen maar kon niet kiezen uit het ruime assortiment van Quut. Nu we een basis hebben ga ik zeker aanvullen met andere leuke elementen!"

 
Meer weten?

https://quuttoys.com/nl/strandspeelgoed/