Ik ga op reis en ik neem mee... Ga samen met Oscar op reis door de jungle, in grotten en woestijnen. Onhandige Oscar verliest allerlei spull...

Proefkonijn gezocht: Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik ga op reis en ik neem mee... Ga samen met Oscar op reis door de jungle, in grotten en woestijnen. Onhandige Oscar verliest allerlei spullen door valpartijen en niet zo lieve dieren. Weet jij nog wat hij allemaal bij zich had? Op elke bestemming vind je een geheugentip om je te helpen. Het is gemakkelijk om een of twee items te onthouden, maar lukt het je ook met tien dingen?

 

Met 10 wetenschappelijk bewezen tips van Dr. Tracy Packiam Alloway, gerenommeerd psycholoog, professor, auteur en TED-spreker. Dr. Alloway is gespecialiseerd in geheugentraining en focust op de rol van het geheugen tijdens het leerproces van een kind tot tiener.
 

Neem hier een kijkje in het boek Ik ga op reis en ik neem mee...

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om dit leuke boek uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten of jij een goed geheugen hebt! Reageren kan tot en met dinsdag 13 juli.Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/ik-ga-op-reis-en-ik-neem-mee-9789002272967/