Deborah kreeg het boek Woensdagmiddag met de zoete zusjes, hét doeboek voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar die graag kijken naar de filmpj...

Brullen, lachen en gieren

Deborah kreeg het boek Woensdagmiddag met de zoete zusjes, hét doeboek voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar die graag kijken naar de filmpjes van Saar en Janna (@dezoetezusjes). Nu kan Deborah lekker zelf aan de slag gaan! 

 

Deborah was laaiend enthousiast en bladerde het boek meteen door samen met mama. "Mmmhhh een lekkere worteltaart maken we deze vakantie nog met papa en mama gaat op zoek naar kleurstofjes zodat we nog heel wat andere opdrachtjes kunnen doen uit het boekje", vertelt Deborah. 

"Snoepjes hadden we alvast wel in huis en zo is de snoepjechallenge alvast een feit. Samen met broers Matthias en Oliver en mama gingen we de uitdaging aan 🥰 Grote broer kan niet zo goed tegen zijn verlies, dus dat was niet zo fijn. Maar desondanks ben ik, Deborah, wel heel goed in snoepspelletjes en heb ik ze natuurlijk ook gewonnen."

 "Zo leuk om in het boek te lezen wat we voor de opdrachtjes nodig hebben en het is echt zoals Saar en Janna het zeggen: 'het is brullen, lachen en gieren'". 

"Heel makkelijk in gebruik, super makkelijk om te lezen en hoe leuk is het wel niet dat je bij elke opdracht nog eens heel snel het filmke kan terugkijken 😍 Zo is het dubbel genieten van de zoete zusjes. 😁" 

Meer weten?

https://www.vbkbelgie.be/boek/woensdagmiddag-met-de-zoete-zusjes/