Dagboek van een muts; Elien krijgt er niet genoeg van. Ik raadde haar in de bib regelmatig de gelijkaardige graphic novel Het leven van een ...

Geen liefde op het 1ste zicht, maar wel een match!

Dagboek van een muts; Elien krijgt er niet genoeg van. Ik raadde haar in de bib regelmatig de gelijkaardige graphic novel Het leven van een Loser aan. Dezelfde stijl, dezelfde uitgeverij, dezelfde match? Elien hield de boot elke keer af. 'Nee, dat is niks voor mij', zei ze dan. Tot de allerlaatste Het leven van een Loser in de brievenbus viel...

 

Op 1 juni verscheen bij Uitgeverij De Fontein Kopje-onder, deel 15 in de megasuccesvolle en supergrappige serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. De eerste week van juni viel dit boek in onze brievenbus. En na het openen van het pakje, begon Elien meteen te lezen. Ze heeft het boek diezelfde dag uitgelezen en is meteen op al onze accounts de 14 andere boeken van Het leven van een Loser in de bib gaan reserveren. Geen liefde op het eerste zicht, maar dus toch een match!

Op zoek naar avontuur reist de familie Botermans met een camper door het land. Maar de vakantiestemming slaat om wanneer ze stranden op een camperpark – niet bepaald een zomerparadijs. En dan worden ze ook nog eens overvallen door een epische wolkbreuk en stijgend water! Is dit avontuur nog te redden of verzuipt de vakantie? Gaat Bram kopje-onder?

'Corona was een grote uitdaging voor kinderen. Ik schreef Kopje-onder in de hoop kinderen aan het lachen te maken en ze een leuke schermpauze te bieden. Ik hoop dat we snel een keerpunt bereiken in deze pandemie en dat er betere tijden komen. Maar nu lijkt het me het beste dat kinderen verdwalen in een boek.' velt schrijver Jeff Kinney.

Benieuwd? Lees hier een fragment.


Meer weten?

https://www.vbkbelgie.be/boek/kopje-onder/