Eindelijk is het zover! De animatie- en kinderfilm Ainbo: Heldin van de Amazone is vanaf 14 juli te zien in de bioscoop. Dit magisch en hart...

Proefkonijn gezocht: Ainbo: Heldin van de Amazone

Eindelijk is het zover! De animatie- en kinderfilm Ainbo: Heldin van de Amazone is vanaf 14 juli te zien in de bioscoop. Dit magisch en hartverwarmend verhaal gaat over een jong meisje dat opgroeit in de Amazone.

 

Ainbo is een meisje dat is opgegroeid in Candamo, een klein dorpje in de diepste jungle van de Amazone. Candamo wordt beschermd door de reuzeschildpad Motelo Mama. Wanneer Ainbo op een dag ontdekt dat haar land wordt bedreigd door een eeuwenoude demon Yucurunu, roept ze de hulp in van Motelo Mama. Samen met haar twee knotsgekke Amazonegidsen Vaca en Dillo gaat Ainbo op avontuur, vastbesloten om haar land en het volk te redden voordat het te laat is. Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf.

 

Bekijk hier alvast de trailer. 


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om deze film met het hele gezin te gaan bekijken in de bioscoop. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten wat jouw grootste kracht is! Reageren kan tot en met dinsdag 6 juli.


Vanaf 14 juli in de bioscoop!