De zomer komt eraan! En dat betekent: losse speelkleding, leuke sandalen en kleurrijke accessoires. De Belgische modeketen Bristol heeft dit...

Take it Easy!

De zomer komt eraan! En dat betekent: losse speelkleding, leuke sandalen en kleurrijke accessoires. De Belgische modeketen Bristol heeft dit niet aan zich voorbij laten gaan en voegt stijlvolle zomeritems aan haar uitgebreide assortiment toe voor het hele gezin.

Bristol lanceert een uitgebreide zomercollectie voor iedereen. Zo is mama helemaal summerproof met luchtige kleedjes en jumpsuits die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes: kort, midi of lang. De prachtige sandalen zijn er voor elke gelegenheid, met of zonder hak én in verschillende kleuren. 

 


Papa kan dan weer uitpakken met shorts in verschillende stijlen. Ga voor klassiek met een chino short of net dat tikkeltje meer casual met een jeansshort. T-shirts met of zonder mouwen? Keuze genoeg! Zomerse schoenen kunnen hier ook niet ontbreken. Zo is er keuze tussen instappers, veterschoenen én sandalen.

 


Natuurlijk vergeet Bristol ook nu de kleinere fashionista’s niet. De nieuwe sandaaltjes, rokjes en T-shirts vallen allemaal perfect met elkaar te combineren. Met de pastel- en zomerse kleuren en prints van deze collectie zijn zelfs de allerkleinsten helemaal klaar om de zomer goed in te gaan. 

 

 

De jongens kunnen shinen in nieuwe sandalen, (jogging) shorts en T-shirts waarmee de stoerste kledingcombinaties mogelijk zijn. Bij Bristol is er dus voor ieder wat wils!

 

 

Meer weten?

https://bristolshop.be/