Fan van België of Italië of Spanje? Voor elke voetbalsupporter voorziet J&JOY, een Belgisch merk dat in 2009 een eigen kindercollectie...

Supporteren als nooit tevoren

Fan van België of Italië of Spanje? Voor elke voetbalsupporter voorziet J&JOY, een Belgisch merk dat in 2009 een eigen kindercollectie oprichtte, een collector’s item. De polo’s en sweatshirts van verschillende nationale teams verschijnen in een gelimiteerde oplage, zowel voor mannen als voor jongens. En zo'n shirt past toch ook voor een meisje? Waarom niet?

De designers van J&JOY leveren elke keer een extra inspanning voor onze Rode Duivels. We zochten in 2015 op de blog naar een geschikt 8-jarig proefkonijn. Verschillende jongens stelden zich kandidaat, maar ook één meisje waagde haar kans. J&JOY was zo gecharmeerd door de 7-jarige Loes dat ze haar uitkozen om te supporteren in de Belgische driekleur.
 
"Ik kreeg de eer om de polo uit de J&JOY-collectie te beoordelen. Ik kende het merk niet en had er nog nooit een kledingstuk van gedragen. De polo komt uit de 'Belgium'-collectie.  Het is een zéér kwalitatieve en mooie polo!", vertelt Loes.Rood, geel en zwart. J&JOY op de kraag, leuke details én rugnummer 10, dat van Eden Hazard. "De tekst die erop staat is ofwel geborduurd, ofwel is er een extra stof met wat kleuraccenten erop genaaid. Het is een zéér goed afgewerkte polo."

De polo is er eentje voor 8 jaar. Grote Loes is 7 jaar en de polo zit haar als gegoten. "De polo is zeker niet te groot, maar ook niet te klein. Hij zit perfect. Mijn mama heeft de polo trouwens al een paar keer gewassen en de kleuren en vorm blijven zéér goed!"

Op vrijdag 13 november 2015 speelden onze Rode Duivels tegen Italië. Loes supporterde als nooit tevoren. En ja hoor, de Rode Duivels klopten Italië met 3-1.


"Ik ben een trotse supporter van de Rode Duivels en het is dan nog eens super leuk om dat te doen met deze prachtige polo! Ik zal zeker de polo aantrekken als de Rode Duivels een voetbalmatch moeten spelen om erin te supporteren of als ik buiten met mijn grote broer voetbal."

Ook nu heeft J&JOY weer een uitgebreide foot-collectie. Kijk snel hier.

#getestin2015


Meer weten?
 
http://webshop.jn-joy.com/nl/home/