Heerlijk spelen in het zand: aan zee of in de zandbak, altijd leuk! En dat wordt nog leuker met Quut Toys. Dit strand & outdoor speelgoe...

Proefkonijn gezocht: Quut strandspeelgoed

Heerlijk spelen in het zand: aan zee of in de zandbak, altijd leuk! En dat wordt nog leuker met Quut Toys. Dit strand & outdoor speelgoed is gemaakt van duurzaam, recycleerbaar plastic en vrij van BPA, latex en ftalaten. Praktisch én gewoon ook super vrolijk en mooi. 

 

Ken je Ballo al? De emmer waarmee je niet morst.
Het slimme, moderne ontwerp en de zachte afwerking van de Ballo zorgen ervoor dat het ook heel makkelijk is voor kleine handjes om de emmer te vullen met water, het strand op te rennen en te gieten. De sferische vorm is ongelooflijk stabiel, wat ervoor zorgt dat je bijna niets morst. Water van de zee naar een zandkasteel brengen was nog nooit zo leuk. De Ballo is trouwens ook verkrijgbaar in een groter formaat voor oudere kinderen.

 


Ken je Cuppi al? Het schopje, zeef en balletje in 1!
Zand, land, water, bad of oceaan, de Cuppi weet hoe de creativiteit te stimuleren en te laten ontdekken, spelen en plezier te maken. Gebruik het schepje om zand te scheppen en banen te maken om de bal te rollen of gebruik het uniek ontworpen gat om te schrijven of patronen te maken met zand en water. 
Ken je Cana al? De speelse gieter met een iconisch en innovatief ontwerp.
Te gebruiken in bad, in huis, op het strand of in de tuin. Twee verschillende kanten verdubbelen het plezier voor uw kinderen, omdat ze het water kunnen sproeien of gieten en zo hun fijne motoriek stimuleren. Cana is ook beschikbaar in een grotere maat (1L).

 


 

Ken je Raki al? Hark en schopje, 2-in-1

Met deze hark en schop kunnen kinderen samen met mama en papa in de tuin werken of laat hun creativiteit de vrije loop op het strand of in de sneeuw. Met dit veelzijdige gereedschap met open end is eindeloos leren, creativiteit en plezier gegarandeerd in de tuin, op het strand, in de zandbak en in de sneeuw! iet alleen kan het worden gebruikt als een hark of een schop, het kan ook worden gebruikt als een trechter, een zeef en een hulpmiddel voor het schrijven met water en zand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 


 

 

 

Je kan al dit leuks gebruiken op het strand, in de tuin of gewoon in bad.  En het goede weer, dat krijg je er deze dagen gratis bij!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat houdt van bad, speeltuin, strand of zee om dit leuke Quut speelgoed te ontdekken. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten waar jij dit leuke speelgoed zou gebruiken! Reageren kan tot en met dinsdag 8 juni.

 Meer weten?

https://quuttoys.com/nl/strandspeelgoed/