Blijf je deze zomer in eigen land en wil je graag in beweging blijven? Onze tip: ga lekker sporten in eigen tuin! Je spendeert tijd in de ge...

Sporten in eigen tuin

Blijf je deze zomer in eigen land en wil je graag in beweging blijven? Onze tip: ga lekker sporten in eigen tuin! Je spendeert tijd in de gezonde buitenlucht, je bent helemaal vrij om te kiezen wanneer je sport en er zijn verrassend veel mogelijkheden. Ontdek samen met Decathlon 'je ding' om te sporten in eigen tuin. 

 

Wie denkt aan de zomer denkt aan een stralende zon en blauwe hemel, ook als je deze vakantie vertoeft in eigen land. Deze zomer is het ideale moment om veel sportieve tijd te spenderen in eigen tuin en je ontdekken wat 'je ding' nu echt is. Trek je sportkleren aan en ontdek samen met vrienden of je gezin de allerleukste activiteiten die je kan beoefenen in de tuin.


Dein je niet weg voor wat competitiviteit? Maak je borst dan maar nat en ga de uitdaging aan om deze sporten te beoefenen in eigen tuin. Zowel groot als klein zal vrij kunnen ontdekken welke sport ze het liefste uitoefenen.


Perfly via Decathlon - Badmintonset

Verkrijgbaar vanaf €35

Deze badmintonset is in een handomdraai opgezet en weer afgebroken. Ontdek badminton samen met het gezin of vrienden. Deze set wordt verkocht met 2 rackets en 2 shuttles.

Tarmak - basketbalpaal
Verkrijgbaar vanaf €400

Deze basketbalpaal van Tarmak is geschikt voor kinderen en volwassenen die buiten willen basketballen. Gemakkelijk verstelbaar in hoogte waardoor je met het grootste gemak kan spelen.



Kipsta - voetbaldoel
Verkrijgbaar vanaf €40
 

Altijd te vinden voor een potje voetbal? Dan is dit voetbaldoel van Kipsta ideaal. Dankzij de maat S is dit doel perfect voor wedstrijdjes zonder doelman.



Kipsta - opblaasbaar voetbaldoel
Verkrijgbaar vanaf €35

Dit opblaasbare doel van Kipsta is geschikt voor elk terrein. Met gemak zet je dit doel op in een mum van tijd en ben je helemaal klaar om te sjotten.



Oxelo - miniskateboard
Verkrijgbaar vanaf €20

Het miniskateboard van Oxelo is een leuke manier voor je kind om zich te verplaatsen en te rijden. Snelheid: check! Evenwicht: check! 





Meer weten?

https://www.decathlon.be