" Elk jaar start tegen de zomer hier de zoektocht naar een goede zonnecrème. Aangezien we hier 3 kindjes thuis hebben, zoeken we een go...

Word ik nu een kikker, mama?

"Elk jaar start tegen de zomer hier de zoektocht naar een goede zonnecrème. Aangezien we hier 3 kindjes thuis hebben, zoeken we een goede zonnecrème die voldoende beschermd maar ook qua prijs aantrekkelijk is. Door elke dag 3 kindjes meermaals in te moeten smeren, lijkt de crème hier de deur uit te vliegen", vertelt Maider, mama van 3, ons. Het is belangrijk om je kinderen herhaaldelijk in te smeren. Dankzij Kruidvat kan dat royaal én veilig zonder een dure zaak te worden.

We bezorgden Maider en haar 3 jongens 2 Kruidvat-producten:
* Kruidvat Solait kids sun spray factor 50
* Kruidvat Solait kids mousse factor 50

"Het eerste product is al een klassieker. Het zit in een handige spuitbus met een pompje aan zodat het ook makkelijk gebruikt kan worden met vettige handen van het smeren. De crème smeert goed uit maar persoonlijk vind ik dat je lang een plakkerig gevoel behoudt van de zonnecrème. Wat nog een voordeel is, is dat het om een grote verpakking gaat. Zeker nodig met 3 kids. Een nadeel vind ik echter dat het moeilijk is om het laatste restje uit de bus te krijgen. Maar dat is een nadeel bij veel soorten verpakkingen.""Het tweede product is nieuw maar ik vind het niet meer terug op de website. Dit is een zonnecrème vermomt als een groene mousse. Het zit in een metalen flacon zoals scheerschuim. Wanneer ik tegen mijn kinderen zeg dat ik ze moet insmeren, kiezen ze normaal het hazenpad. Maar deze mousse was zo fascinerend en groen, dat ik ze toch tot insmeren kon verleiden."


"Bij een eerste druk komt de mousse er makkelijk uit. Wanneer je dan begint te smeren en opnieuw moet drukken is het heel onhandig met vettige handen. Het laat ook een groene schijn achter op de knieën waarbij mijn middelste zoontje bezorgd vroeg of hij geen kikker zou worden. Ook op de kledij blijven groene vlekken achter. Maar die kan je er makkelijk uitwassen." Oef!


"Wanneer ik aan mijn kids vraag welke zonnecrème hun voorkeur heeft, wijzen ze resoluut naar de mousse. Het is dan ook eens iets anders dan de “saaie” normale zonnecrème. Zelf geef ik eerder de voorkeur aan de grote spuitbus. Het is makkelijker om aan te brengen, een volgende dosis te spuiten en een grotere hoeveelheid."
Kruidvat Solait Kids Sun Spray SPF 50+ kost € 8,99. De Solait Kids Sun Spray is verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.be. De
Kruidvat Solait kids mousse factor 50 vinden we niet meer terug op de website...

 

#getest in 2019

Meer weten?
www.kruidvat.be