Niks zo heerlijk als uitwaaien aan zee. Je ziet en ontdekt er van alles. Dieren, golven, schelpen, haaientanden, duinen, stromingen in het w...

Proefkonijn gezocht: Strand & zee

Niks zo heerlijk als uitwaaien aan zee. Je ziet en ontdekt er van alles. Dieren, golven, schelpen, haaientanden, duinen, stromingen in het water. Maar het kan er ook gevaarlijk zijn. Hoe kun je jezelf redden als je in een muil zwemt? Wat doe je als je een kwal ziet? In het boekje Strand & zee, dat gisteren verscheen, vind je antwoorden op deze vragen en meer.

 

Dit boekje toont hoe bijzonder alles is op de grens tussen land en zee. De dieren, de golven op het zand, de stromingen in het water. Als je dit boekje uit hebt, zal een dag aan zee nooit meer hetzelfde zijn.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat houdt van strand & zee. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten wat jij zo bijzonder vindt aan de kust! Reageren kan tot en met dinsdag 1 juni.Meer weten?

https://www.dewereldvansnor.nl/winkel/binnenkort-outdoor-kids-strand-en-zee/