Janice startte haar eigen webshop outdoorkids, dé bestemming voor alles wat kindvriendelijk én buiten is. Met haar webshop hoopt ze ieder va...

Webshop voor jouw outdoor avontuur

Janice startte haar eigen webshop outdoorkids, dé bestemming voor alles wat kindvriendelijk én buiten is. Met haar webshop hoopt ze ieder van ons te inspireren om op avontuur te gaan met de kids. In je eigen tuin, in het park in de buurt, op straat of op een verre bestemming. Het maakt eigenlijk helemaal niet uit waar, zolang het maar buiten is!

 

"Mijn missie is om je kind(eren) en jij, als ouder, zo veel mogelijk te helpen en ondersteunen om te genieten van buiten zijn, spelen, kamperen, wandelen,…", vertelt Janice. 

 


 

En dat doet ze met haar webshop https://www.outdoorkids.be/. Je vindt er tal van tips, tricks, handige én leuke musthaves om te genieten van het buiten spelen en buiten leven. 

 


Op de webshop vind je spelletjes op het buiten spelen nog leuker te maken, avontuurlijke items voor kleine ontdekkingsreizigers, regenpakjes, jassen of laarsjes, tuingereedschap, reisbedjes, lunchboxen en drinkflessen, koffers, picknickdekens en paraplu's. Ook leuk is de verhuurservice. Je kan er reisartikels huren mits het betalen van een waarborg en een huurprijs. Handig, want zo hoef je spullen die je maar één keer per jaar zou gebruiken niet zelf aan te kopen.

 


 


Meer weten?

https://www.outdoorkids.be