Trek tussen de buien door naar buiten en breng kleur op je terras, op de straat of op het plein! Crayola heeft het ideale stoepkrijt voor al...

Kleur je dag

Trek tussen de buien door naar buiten en breng kleur op je terras, op de straat of op het plein! Crayola heeft het ideale stoepkrijt voor alle straatkunstenaars in wording. Maak de lente nog kleurrijker en ga met de kinderen de straat op om creatief te stoepkrijten.

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met het vernieuwde stoepkrijt van Crayola. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neoncreaties zijn mogelijk. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze goed in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of lijkt het getekende grasveld dusdanig echt dat je erin bent gaan rollen? Geen probleem; met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit je kleding.


Word samen met je kind helemaal zen met Zentangles en maak iedere vierkante stoeptegel speciaal. Of maak bijvoorbeeld een kleurenslang of een 3D Kubus.

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Mandala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.Stoepkrijten is nog nooit zo leuk en kleurrijk geweest!
Verschillende sets zijn te koop bij de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops vanaf € 3,99.

 
Product: Crayola 48 stuks unieke kleuren stoepkrijt
Leeftijd: 4+
Prijs: € 8,99
Verkrijgbaar bij: Bruna, de betere speelgoedspeciaalzaken en webshopsProduct: Crayola 64 stuks unieke kleuren stoepkrijt
Leeftijd: 4+
Prijs: € 12,99
Toevoeging: 8 special effects stoepkrijtjes waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter.
Verkrijgbaar bij: Intertoys XL, de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops.Product: Crayola Mandala Art
Leeftijd: 6+
Prijs: € 14,99
Inhoud: 6 sjablonen, 4 stuks stoepkrijt en sjablonenhouder.
Verkrijgbaar bij: de betere speelgoedspeciaalzaken en webshops.
Meer weten?
http://www.crayola.be/nl-be.aspx

Foto's?

Crayola