Sportieve outdoor games winnen aan populariteit. Ze houden je fit, je hebt een leuke tijd met vrienden en familie, en je kan ze spelen waar ...

Proefkonijn gezocht: KanJam

Sportieve outdoor games winnen aan populariteit. Ze houden je fit, je hebt een leuke tijd met vrienden en familie, en je kan ze spelen waar en wanneer je wil. De Nederlandse verdeler Brookline presenteert drie innovatieve outdoor games waarmee een middagje in de tuin, het park of op het strand een nieuwe dimensie krijgt: één van die games is KanJam. KanWa? KanJam!

 

KanJam dankt zijn populariteit bij jong en oud aan het sportieve karakter en de eenvoudige spelregels. Laat je niet misleiden door het minimalistische design van het KanJam-spel, want het vraagt focus, concentratie en teamwork om de gele schijf in de zwarte ton te werpen. De tonnetjes staan 15 meter uit elkaar en de twee spelers nemen ieder plaats achter de zogeheten ‘kan’.

 

De uitdaging is om te scoren door de schijf direct in het tonnetje te werpen of hem door je teamgenoot met een handbeweging te laten ‘jammen’. KanJam werd in de jaren 80 in Amerika uitgevonden en heeft wereldwijd miljoenen fans. Het spel is licht in gewicht, dus ideaal voor onderweg.

 


De KanJam Original Kit bestaat uit een neon-gele werpschijf en twee zwarte ‘kans’. De adviesprijs is 39,95 euro. Een extra schijf in coole neonkleur of ‘Glow in the Dark’-uitvoering heeft een adviesprijs van 9,95 euro. Alle materialen zijn 100% recycleerbaar.

 

Bekijk hier hoe het spel werkt.

 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om KanJam uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten waar jij KanJam zou spelen! Reageren kan tot en met dinsdag 25 mei.

 

Meer weten?

www.kanjam.eu