Ooit wordt het weer strandweer. Echt waar, beloofd! En dan geniet jij van zon, zee, strand & Quut, strandspeelgoed voor het hele gezin....

We gaan naar zee en nemen mee...

Ooit wordt het weer strandweer. Echt waar, beloofd! En dan geniet jij van zon, zee, strand & Quut, strandspeelgoed voor het hele gezin. Getest én goedgekeurd!

Ik ga naar zee... en neem mee: de Triplet, Ringo en Magic Shapers.

Quut strandspeelgoed is ontworpen door Pars Pro Toto, een Belgisch ontwerpbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Het team van 12 medewerkers heeft samen 24 kinderen en ze wisten dus maar al te goed welke richting ze uit wilden. Het moest een duurzaam én slim ontwerp worden dat ook nog mooi is om naar te kijken, voor ouders én kinderen. En dat is gelukt!

We gingen aan de slag met de Magic Shapers. Gedaan met vormpjes vullen, voorzichtig omdraaien en vaststellen dat je het zand niet genoeg aangeduwd had. Het is heel eenvoudig. Je zet de shaper op het zand en je schuift van links naar rechts. Na een paar keer schuiven, is de shaper gevuld met zand.Dan het zand even aandrukken en het vormpje wegnemen. Klaar! Heel eenvoudig, maar voor kleine zus was het heen en weer schuiven toch nog net iets te moeilijk. Ze bleef proberen en kwam dan op het geweldige idee om even te schuiven, dan het vormpje met haar handjes te vullen met zand, aan te drukken en zo lukte het ook.


Wat zo leuk is aan dit strandspeelgoed is de multifunctionaliteit. Eén set Magic Shapers bestaat uit 2 vormpjes. De Starfish heeft een visje en een molentje en de Sunny Love heeft een hartje en een zonnetje. Eén van de vormpjes kan bovendien als zeefje dienen. Maar er is meer. Als je je visje omdraait, krijg je een kwal, koe of een raket. En als je niet naar zee gaat, kan je deze Magic Shapers ook gebruiken in bad om figuren te creëren in het badschuim. Of wat dacht je van een sneeuwvisje later dit jaar? De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Klaar met spelen? Je klikt de 2 shapers in elkaar en ze nemen helemaal geen plaats meer in.Ook met de Triplet kan je alle kanten uit. Je kan dit multifunctionele speelgoed gebruiken als schop om te graven, om zand te zeven of als rijfje. Geen gieter bij? Geen probleem. Het water dat van zee tot aan je zandkasteel moet komen, kan in de holle steel. 4 in 1? Super handig!

De Ringo maakt het helemaal af. 3 verschillende gekleurde ringen en 1 balletje. Meer heb je niet nodig om petanque te spelen in het zand. Ben je met meer? Dan kan je met 2 of 3 setjes aan de slag. Compact, handig, speels, kleurrijk en urenlang speelplezier. Het balletje en de ringen blijven trouwens ook in het water drijven. Waterpetanque: al geprobeerd?

Helemaal te gek wordt het wanneer je de verschillende producten samen gebruikt. Triplet en Ringo combineren super samen. Stop de Triplet in het zand en je krijgt een hole voor het Ringo-balletje. Rollen maar...


Of zet de Triplet recht in het zand en probeer de ringen eromheen te gooien. Niet makkelijk! En je blijft proberen tot het lukt.

Hier vind je de verkooppunten. De prijs? Die valt héél goed mee. Quut speelgoed heb je vanaf 7,49 euro. 

 

#getestin2016


Meer info? 

https://quuttoys.com/nl/strandspeelgoed/