Bosbaden, het doet ons zo'n deugd. Ravotten in het bos, heerlijk toch? Zonder bossen zouden we nergens zijn. Trek jij soms met je kinde...

Proefkonijn gezocht: De bossen in!

Bosbaden, het doet ons zo'n deugd. Ravotten in het bos, heerlijk toch? Zonder bossen zouden we nergens zijn. Trek jij soms met je kinderen de bossen in? Dan is dit boek zeker iets voor jullie!


Maar wat zijn het, die wonderlijke verzamelingen bomen, die er overal op aarde anders uitzien? Het zijn werelden op zich – en dit boek laat je die werelden op weergaloze wijze ontdekken.


Verwonder je over de kalme schemering in het loofbos, waar prachtige vogels takjes verzamelen en vleermuizen schuilen in holle bomen. Kijk hoe een machtige zeearend tussen de torenhoge mammoetbomen door scheert en luister naar een kakofonie van geluiden in het regenwoud van de Amazone.


Ontdek hoe bomen de longen van onze aarde vormen.

 Getest op kinderen zkt een proefkonijn om de bossen in te duiken. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten wat jij zo fijn vindt aan bosbaden! Reageren kan tot en met dinsdag 18 mei.

 

 

Meer weten?
https://www.lemniscaat.nl/boeken/de-bossen-in/