Tis woensdagmiddag! Vrij! Joepie!!! Weet je niet wat te doen? Zoek je inspiratie voor leuke activiteiten? Knutselen? Bakken? Buiten spelen? ...

Proefkonijn gezocht: Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes

Tis woensdagmiddag! Vrij! Joepie!!! Weet je niet wat te doen? Zoek je inspiratie voor leuke activiteiten? Knutselen? Bakken? Buiten spelen? De Zoete Zusjes hebben een heel boek vol tips voor jou!

Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes is hét doeboek voor alle kinderen tussen 4 en 8 jaar die graag kijken naar de filmpjes van Saar en Janna (@dezoetezusjes). Nu kunnen zij lekker zelf aan de slag gaan! 

 

Dit boek is een bron van knutselideeën, lekkere bakrecepten, verrassende spelletjes, de gaafste challenges en nog veel meer. Ideaal voor vrije middagen en het weekend zodat kinderen veel plezier kunnen hebben samen met hun ouders of broers en zussen. Het perfecte boek om te knutselen en creatief bezig te zijn met kinderen!

 

 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat inspiratie zoekt voor woensdagmiddag. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten wat jij graag doet op woensdagmiddag! Reageren kan tot en met dinsdag 11 mei.

 

Klik hier als je al eens in het boek wil bladeren.Meer weten?
https://www.vbkbelgie.be/boek/woensdagmiddag-met-de-zoete-zusjes/