Buiten spelen wordt nog leuker met een ijsje erbij! Heb jij de mooiste ijsjessnoet? Dan zijn Samson & Marie op zoek naar jou! Binnenkort...

Samson & Marie zoeken de mooiste ‘ijsjessnoet’

Buiten spelen wordt nog leuker met een ijsje erbij! Heb jij de mooiste ijsjessnoet? Dan zijn Samson & Marie op zoek naar jou! Binnenkort nemen Samson & Marie de videoclip op voor hun nieuwe single: ‘IJsjes’. Voor deze videoclip is Studio 100 nog op zoek naar vier figuranten. En niet zomaar figuranten!

 

Samson & Marie zoeken, samen met IJsboerke, kinderen tussen 6 en 10 jaar oud met een mooie ‘ijsjessnoet’! Om kans te maken om een rolletje in deze clip te spelen, moet je daarom een grappige foto insturen van jezelf (al dan niet met iemand uit je bubbel) terwijl je van een lekker ijsje aan het genieten bent.

Uit de grappigste en origineelste foto’s worden dan vier winnaars gekozen die mogen meespelen in de clip. De opnames daarvoor staan gepland in mei.
Inschrijven kan hier. 

Samson: "Ik vind het zo heel erg leuk dat wij op zoek gaan naar grappige ijsjessproeten."
Marie: "Grappige ijsjessnoeten, Samson. Inderdaad hopelijk krijgen wij heel veel inzendingen. En we kunnen meteen vertellen dat wij branden van ongeduld om ons nieuw liedje te kunnen laten horen."
Samson: "Moa ja, das waar zo."
 

Deelnemen kan nog tot en met nu zondag 9 mei.

Voila, nu heb je weer een excuus om een lekker ijsje te smullen! Graag gedaan.Meer weten?

https://studio100.com/be/nl/algemeen/win/win-een-heerlijke-figurantenrol-in-de-nieuwe-clip-van-samson-marie