Gisteren las je hoe poppenmama Jente voortaan haar kinderen wast in een echt BABY born badje. Vandaag stellen we je het BABY born toilet voo...

Proefkonijn gezocht: BABY born Bath Grote boodschap-toilet

Gisteren las je hoe poppenmama Jente voortaan haar kinderen wast in een echt BABY born badje. Vandaag stellen we je het BABY born toilet voor. En... we zoeken een poppenmama of - papa om er eentje uit te testen.

 

BABY born is al een grote meid. Ze gaat vol zelfvertrouwen naar de wc. Als ze op haar witte troon zit met de roze wc-bril klinken er plasgeluiden, applaus en de blije lach van BABY born. De kleine meid kan zelfs een grote boodschap doen. Er valt dan een kleurrijk glitterdrolletje in de wc-pot. Snel, spoel het door. Als je op de knop van de spoelbak drukt, verdwijnt het drolletje en hoor je doorspoelgeluiden.

 


 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om zijn/haar poppen op het toilet te leren gaan. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten waarom jij dit toiletje graag wil! Reageren kan tot en met dinsdag 20 april.

 
Meer weten?

https://www.baby-born.com/nl/accessoires/accessoires/baby-born-bath-grote-boodschap-toilet-43-cm