Poppenmama Jente heeft een hele poppen-uitzet, behalve een badje. Dat had ze nog niet. Daarom kreeg ze van Getest op kinderen het BABY born ...

Plezier, waterpret en kwaliteit!

Poppenmama Jente heeft een hele poppen-uitzet, behalve een badje. Dat had ze nog niet. Daarom kreeg ze van Getest op kinderen het BABY born badje. Een leuk bad mét lichtjes en geluid om volledig op te gaan in het rollenspel.

"Jente heeft meteen bij ontvangst een pop gekozen om in bad te zetn. Mama dacht dat ze voor een klassieke pop ging gaan,maar ik kreeg haar gedachten niet af haar Sneeuwwitjespop. 'mama, zij woont in het bos..dan moet ze zeker even in bad!'. Daar kon ik niets tegen inbrengen", vertelt mama Natacha.

"Jente voelde of de temperatuur van het water goed zag, vroeg een washandje en een beetje badschuim. Het zorgende kantje kwam naar boven, het mocht niet te warm zijn en ook niet teveel schuim... dat zou in de oogjes kunnen pikken.

 

"Het is een leuk uitziende badje. Een kort frivool eendenmuziekje kan het badritueel vergezellen. Het werkt heel eenvoudig, het water stroomt vlot en nadien blijven er geen sporen achter. Het leuke is dat er ook een badeendje bijzit. Zo kon 'sneeuwwitje' nog even spelen volgens Jente."

 "Het enige jammere is het repetitieve muziekje, dat er maar één is en qua melodietje iets frivoler had mogen zijn. Althans dat vindt mama, want Jente vindt de kwetterende eendjes leuk passen bij het badeendje en de pootjes van het bad die ook de vorm van een badeendje hebben. Als er iets aan verbeterd mag worden, dan is het de lengte van de draad aan de douchekop. Je kan hem draaien, er een beetje uittrekken, maar de twee centimeters dat je er beweging in krijgt zijn voor het vlot 'handelen' net iets te weinig."

  "Jente haar broer, Siebe, stond al op de uitkijk om meteen na haar sneeuwwitje nog een keer te mogen wassen 🤭😉 Het is een topkado! Dankjewel dat Jente dit mocht uittesten. Om dit in vijf woorden te moeten omschrijven? Plezier, waterpret, kwaliteit, fantasie, mooi."
Meer weten?
https://www.baby-born.com/nl/accessoires/accessoires/baby-born-bath-bad