Ken je Labo Lokal al? Leuke workshop met net dat tikkeltje meer. En minstens even leuk: hun workshops in a box. Zoey testte de Labo - BOX Bu...

Een hit voor knutselende kinderen!

Ken je Labo Lokal al? Leuke workshop met net dat tikkeltje meer. En minstens even leuk: hun workshops in a box. Zoey testte de Labo - BOX Bullet Journal voor ons uit.

"Wij kenden Labo Lokal nog niet", vertelt mama Kristien. Zoey was door het dolle heen toen de box bij haar thuis aankwam: "Joepie, nieuwe knutselspulletjes! Zoey is verzot op knutselen."

 Wat biedt deze box?

° Je zorgt voor een leuke, gepersonaliseerde kaft van je bullet journal.
° Je maakt zelf stempels die je in je bullet journal kan gebruiken.
° Je leert verschillende doodles en schrijfstijlen.  Zo ben je helemaal mee met handlettering en ziet je bullet journal er mooi uit.
° Je begint je bullet journal te vullen met een kalender, een verjaardagskalender, een agenda,...
° Je BOX gebruik je als craft-box waarin je je bullet journal en alle bijhorende materialen zal bewaren.
° Voor elke activiteit wordt al het nodige materiaal voorzien .
° Een stappenplan per activiteit gidst je probleemloos door de activiteit."Ik vond het heel leuk om te doen en ik ga er nog veel mee bezig kunnen zijn, ik moet vooral nog oefenen met het handletteren. Dat is nog een beetje moeilijk", vertelt Zoey. "De grootste troef is dat alles wat je nodig hebt in de box zit. De stickertjes (vooral die met de letters) waren lastig om te gebruiken, die scheuren te gemakkelijk. De andere stickers zijn wel super leuk. Als ik dit in 5 woorden zou moeten omschrijven:

* leuk
* creatief
* handig
* gemakkelijk
* supercalifragelisticexpialidocious
"

 "Wij zouden het product zeker aanraden! Voor knutselende kinderen is het zeker een hit.

 Deze box wordt voor € 24,95 bij je thuis afgeleverd. Kijk zeker ook eens op de website naar de andere boxen en workshops!


Meer weten?

https://www.labolokal.be