Eindelijk! Lotta heeft een 2de strip uit! Daar zaten we al een tijdje op te wachten. Hier lees je wat we van haar eerste strip vonden. Wann...

Nieuws uit stripland

Eindelijk! Lotta heeft een 2de strip uit! Daar zaten we al een tijdje op te wachten. Hier lees je wat we van haar eerste strip vonden. Wanneer Lotte samen met Boma én Suske en Wiske in de brievenbus belandt, dan wordt het pakket in flarden gescheurd en worden de 3 strips in 1 adem uitgelezen.

 

Lotte vindt haar weg, nr. 2: Lotta houdt zielsveel van haar papa en haar zusje. Ook oma Toeps en Lotta’s beste vriendin, Bien, hebben een speciaal plekje in haar hart. Samen met deze vrolijke bende beleeft Lotta elke dag kleine en grote avonturen. Lotta is een meisje dat net ietsje anders in het leven staat dan andere meisjes. Ze is een beetje jongensachtig en soms ook wat onhandig, maar zijn we dat niet allemaal? Maak kennis met Lotta, een prettig gestoord rolmodel waarin elk kind zich zal herkennen. 

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/2-lotta-vindt-haar-weg-9789462107991/

 

Boma in de val, nr. 112 van F.C. De Kampioenen: Boma doet gouden zaken in Zuid-Amerika. Een zakenman uit Neropampa komt bij Boma een grote container met worsten ophalen. Wanneer de container vertrekt om op een schip geladen te worden, is Fernand erin opgesloten geraakt, zonder dat iemand iets heeft gemerkt. Señor Diego, de zakenman, is ook voorzitter van een voetbalploeg en hij nodigt Boma en de Kampioenen uit. De vrouwen blijven thuis en dat zint ze niet. Aangekomen in Neropampa is de ontvangst allerhartelijkst. Boma en zijn vrienden worden in de watten gelegd. Ze worden meegenomen naar de haven waar het schip met de container aankomt... Daar zijn echter ook de politie en de pers aanwezig. Wanneer de container door de politie wordt opengebroken, komt Fernand tevoorschijn! Maar er blijken ook wapens in de container te zitten... Boma en zijn makkers worden gearresteerd en opgesloten in een strafkamp. 


https://www.standaarduitgeverij.be/boek/112-boma-in-de-val-9789002271830/

 

De Zalige Ziener, nr. 357 van Suske en Wiske: Lambik krijgt van een oude waarzegster een amulet met voorspellende gaven in handen. De amulet maakt hem gevierd en beroemd maar ook steeds ongelukkiger. De toekomst die hij voor sommige mensen voorspelt, is helemaal niet zo rooskleurig. Hij wil weer af van zijn gave maar ondervindt al snel dat dat alleen mogelijk is door de amulet terug te brengen naar zijn oorspronkelijke eigenaar, de Indische godheid Garamasala. Helaas wordt hij achternagezeten door een collegawaarzegster die de amulet voor zichzelf wil. Als ze daarin slaagt, zal Lambik sterven... 

 

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/357-de-zalige-ziener-9789002271410/

 

Meer weten?

 https://www.standaarduitgeverij.be