Wij hebben sinds donderdag 3 Zoete Zusjes in huis! Zijn we erg wereldvreemd dat we De Zoete Zusjes pas sinds voorbije donderdag kennen? We o...

De Zoete Zusjes

Wij hebben sinds donderdag 3 Zoete Zusjes in huis! Zijn we erg wereldvreemd dat we De Zoete Zusjes pas sinds voorbije donderdag kennen? We ontdekten dat ze echt wel hip & trendy zijn op Youtube. Leuk zijn ze in ieder geval, Elien las de 3 boeken op evenveel dagen uit. 

 

Saar en Janna zijn de Zoete Zusjes en plaatsen iedere woensdag een superleuk filmpje op hun YouTube kanaal. Gekke challenges, mooie DIY's, sketches, korte en lange films en nog veel meer!

 

Maar er is meer... Er zijn ook boeken van de zoete zusjes Saar en Janna! Donderdag ontvingen we een pakketje met hun 3 boeken. Deze boeken zijn ideaal om voor te lezen voor kinderen vanaf 4 jaar én om zelf te lezen voor kinderen vanaf 7 jaar. Je wordt vrolijk alleen al van naar de boeken te kijken: vrolijke kleuren, mooie illustraties én glitters op het omslag.

 


 

Elien (9 jaar) begon na school meteen met het eerste boek: De Zoete Zusjes zoeken een schat. Daarin gaan de zusjes op avontuur om een schat te vinden. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt… Nog diezelfde donderdagavond was boek 1 uit.


Vrijdagochtend voor ze naar school vertrok, begon Elien al aan boek 2. Op een vrijdagmorgen aan een nieuw boek beginnen? Dat moet een goede reeks zijn, dat kan niet anders! De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas. Niet écht de tijd van het jaar. Maar ook dit boek was vrijdagavond helemaal uit. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond?


Je raadt het al... Boek 3 werd op zaterdag soldaat gemaakt. Dit is het allernieuwste boek van De Zoete Zusjes, net uitgekomen: De Zoete Zusjes gaan op vakantie. Maar waarnaartoe? Dichtbij of ver weg? Vliegen, varen of rijden? Iedereen wil iets anders. Mama wil lezen, papa wil fietsen, Bram wil voetballen en Saar en Janna hebben zin in spannende avonturen. Met de auto en de boot reizen ze naar een prachtig eiland. Met oude vuurtorens, zeehonden, schelpenpaadjes, geheime toverdranken, flessenpost en een vreemde strandjutter wordt het al snel een vakantie om nooit te vergeten

 
Ken jij ze al? Deze Zoete Zusjes? Haal snel hun boeken in huis! Meer weten?

https://www.vbkbelgie.be/boek/de-zoete-zusjes-gaan-op-vakantie/