Papa Stijn beloofde zijn dochters Nine (6 jaar) en Rune (3 jaar)eeuwige trouw. Dat deed hij bij We-Day, een jonge start-up die trouwen voor ...

Pas getrouwd!

Papa Stijn beloofde zijn dochters Nine (6 jaar) en Rune (3 jaar)eeuwige trouw. Dat deed hij bij We-Day, een jonge start-up die trouwen voor 1 dag mogelijk maakt. We informeerden tijdens de wittebroodsweken van dit jonge gezinnetje naar hun ervaringen.

 

"Eerst en vooral enorm bedankt voor de fantastische dag die ik met mij 2 dochter heb mogen beleven. Het was een heel welkom geschenk! Ongeveer anderhalf jaar geleden is de mama van mijn kinderen vertrokken voor iemand anders. We zouden in oktober vorig jaar trouwen... Vooral Nine was naast haar verdriet om wat er gebeurde, ook heel teleurgesteld dat er geen trouwfeest meer ging zijn. Al vrij snel heb ik met haar afgesproken dat ik dan met haar en Rune zou trouwen en dat we alsnog een groot feest zouden geven. Zowel ringen als kledij hadden we al aangekocht toen de Corona-crisis uitbrak en we alles moesten uitstellen. Wederom een teleurstelling voor de kinderen", vertelt papa Stijn. "Toen ik het bericht kreeg dat we deze actie gewonnen hadden, en dus eindelijk zouden kunnen trouwen, waren de kinderen razend enthousiast! Leuk was dat er niet veel tijd zat tussen het nieuws dat we konden trouwen en de dag zelf. Zo werd hun geduld niet te hard op de proef gesteld. De dag van de trouw zelf was vooral Nine vrij zenuwachtig. Natuurlijk wel spannend om dit te gaan doen!"


"Toen we aankwamen in Mechelen en Jef en Liesbet van We-day ontmoetten, was het meteen duidelijk dat dit een topdag zou worden. Nine en Rune werden in de spotlight gezet en zij mochten echt mee beslissen hoe alles zou verlopen. Alleen al de ruime keuze aan jurkjes en attributen zorgde er voor dat de meisjes met volle teugen konden genieten. Het was trouwens lang geleden dat ik hen nog zo zorgeloos en gelukkig had gezien!"

  

"Nadat we waren omgekleed, bespraken we samen hoe het verloop van de ceremonie zou zijn. Er werd echt naar de wensen van de meisjes geluisterd. Top! Enkele foto’s later, en na het graveren van de armbandjes die we kregen om tijdens de ceremonie aan mekaar te overhandigen, gingen we dan van start. Ondertussen was ook een beperkt groepje van de familie aanwezig. Zij zorgden er voor dat de rozenblaadjes in het rond vlogen toen Nine en Rune door het gangpad liepen."

  

"Een kort woordje van Jef, een tekstje van van mij voor de kinderen en van hen voor mij, de armbandjes en muziek... het was ├ęcht geweldig! Na dit alles zijn we nog met z’n allen op de foto gegaan en hebben we rustig afgerond. Kortom een heel heel leuke ervaring!"

 
"Ikzelf vind het een echte aanrader om te doen. Naar mijn gevoel zijn de kindjes en ik nog hechter geworden. Voor hen was het alvast iets om nooit meer te vergeten! Of ik nog een tip heb voor deze startende onderneming? Goh, het enige kleine puntje van commentaar dat ik kan geven: voor mij persoonlijk had de ‘ceremonie’ iets meer begeleiding mogen hebben, iets meer structuur... Maar sowieso was het een topdag voor mij en de kinderen en hebben we er echt van genoten!"

 Ook jij kan zo'n huwelijksfeest beleven. Voor deze kristallen bruiloft betaal je € 275. Maar je kan ook kiezen voor een andere formule: de katoenen bruiloft of een diamanten bruiloft.Meer weten?

https://www.weday.be