Améline is zot van panda's. En panda's zijn zot van haar. De reuzenpanda is al jaren een bedreigde diersoort, maar niet als het van ...

Levensecht en zacht

Améline is zot van panda's. En panda's zijn zot van haar. De reuzenpanda is al jaren een bedreigde diersoort, maar niet als het van Améline afhangt. Zij zorgt goed voor haar panda's. En de panda? Die stopt Améline elke avond liefdevol onder.

 

"Wat een verrassing werd er geleverd, een prachtig dekbed van SNURK! En laat dat nu net het lievelingsdier van Améline zijn. Onze eerste indruk was geweldig: wat een prachtig dekbed! En de mooie verpakking maakte het voor mama helemaal af", vertelt mama Natalie.

 


 

"Améline heeft wel enkele dagen geduld moeten hebben, eerst ging het dekbed in de was. Jammer vind ik persoonlijk dat het maar op 40 graden gewassen mag worden, beddengoed was ik normaal op 60 of zelfs 90 graden. Na de wasmachine volgde een beurt in de droogkast. We hebben het mooi opgestreken, maar eigenlijk kwam het redelijk kreukvrij uit de droogkast. Ook de langere insteekkant is heel handig."

 "Het katoen van het dekbed is een mooi, dik en zacht stofje. De pandabeer ligt er precies echt op. Améline kon het niet laten om de panda te strelen en haar pandaknuffels voor te stellen aan hun nieuwe vriend."

 "Moest ik iets mogen veranderen? Dan zou ik de temperatuur waarop het dekbed gewassen mag worden aanpassen. En ik zou een kleine afbeelding op de witte kussensloop voorzien."

 

Noot: we namen contact op met SNURK en zij laten dit weten: 'Het dekbedovertrek mag uiteraard ook op 60 of 90 graden worden gewassen. Wij adviseren 40 graden, want dan blijft de print een stuk langer mooi.'

"De grootse troef: de mooie, levensechte afbeelding op de fantastische stof. In 5 woorden: mooi, levensecht, kwalitatief, zacht, stralend. Ik zou het product zeker aanraden. We kijken nu al uit naar een ander diertje om mee af te wisselen!"

 
Meer weten?

https://www.snurkamsterdam.com/nl/product/lazy-panda-dekbedovertrek