'Oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaapwel.' Zo eenvoudig is het slapengaan niet altijd. Het moment net voor het slapengaan is een he...

Proefkonijn gezocht: Slaapklets

'Oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaapwel.' Zo eenvoudig is het slapengaan niet altijd. Het moment net voor het slapengaan is een heel waardevol moment om de dag die voorbij is even te overlopen: wat ging goed, wat was fijn? Wat verliep vandaag moeilijker? ... Slaapklets van Gezinnig is een dagboek (of moeten we avondboek zeggen?) met leuke vraagjes en speelse opdrachten.


Net voor het slapengaan vul je samen een bladzijde uit Slaapklets in. De concrete vragen kunnen helpen om nog even stil te staan bij leuke of minder leuke momenten van die dag. Zo kan je de dag rustig laten bezinken én heb je nog even quality time net voor het slapengaan. Er zijn vijf verschillende edities van Slaapklets:
* Slaapklets voor kleuters deel 1 (4+)
* Slaapklets voor kleuters deel 2 (4+)
* Slaapklets deel 1 (6+)
* Slaapklets deel 2 (6+)
* Slaapklets deel 3 (6+)

 Er zijn ook Engelstalige edities:
* Sleepchat 4+ part one
* Sleepchat 6+ part one


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om een Slaapklets naar keuze uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel ons wat jouw vaste slaapritueel is. Reageren kan tot en met dinsdag 16 maart.Meer weten?

https://gezinnig.nl/slaapkletsserie/