Dat we fan zijn van SNURK beddengoed, dat merkte je eerder deze week al. Lore en Elien slapen allebei met hun eigen huisdier op bed. Bij Eli...

Het dekbedovertrek met Ollie de kat

Dat we fan zijn van SNURK beddengoed, dat merkte je eerder deze week al. Lore en Elien slapen allebei met hun eigen huisdier op bed. Bij Elien is het een hond (uiteraard! wat anders?), en bij Lore een lieve kat. 

 

Slapende honden wakker maken? Ssssst! Dat doen wij hier niet! Elien slaapt al jarenlang met een slapende hond op haar bed. Gekregen van haar peter en tante. Ze vond het toen geweldig, en nu nog steeds! En het dekbed is al véél gebruikt, gewassen en opnieuw gebruikt, maar nog steeds stralend wit (zonder dash!). Toen SNURK ons vroeg of we een dekbedovertrek wilden uittesten, moesten we dan ook geen 2 keer nadenken. Natuurlijk wilde Lore ook graag zo'n dekbed.

 

Kiezen op de webshop was moeilijk. Al die leuke prints! Orang-oetan, walvis, haai, pinguïn, panda, poes, hond, eekhoorn, dino, draak, eenhoorn, paard, ... Na lang wikken en wegen, haalden we Ollie in huis. Deze lieve kat is jong, speels en dol op kinderen. Niet veel later kwam Ollie toe. De verpakking vind ik trouwens ook helemaal geweldig. Let's celebrate the art of doing absolutely nothing. 


 

Het dekbed is zalig om absoluut niks anders te doen dan te slapen: zacht dankzij het 100% biologisch katoen en alles blijft mooi op de juiste plaats zitten dankzij de handige en ruime instopstrook. Je hebt  dus geen reden om uit bed te komen. Ohja, en misschien de grootste troef: dit dekbed is ontzettend schattig dankzij Ollie de poes. Die print is trouwens angstaanjagend echt. Kijk nu op de foto... Als je het niet weet dat het een print is, geloof je toch dat Ollie écht op Lores bed ligt?


 

Ollie komt voor € 59,95 op jouw eenpersoonsbed liggen. Maar ook op grotere bedden komt hij heerlijk spinnen. Bekijk het dekbedovertrek met Ollie de kat in alle maten.

 

Meer weten?
dieren dekbedovertrek