Gaan slapen zonder verhaaltje?!? Dat gaat niet! We zetten de leukste voorleesverhaaltjes voor het slapengaan voor jou op een rijtje. En voor...

Eerst een verhaaltje

Gaan slapen zonder verhaaltje?!? Dat gaat niet! We zetten de leukste voorleesverhaaltjes voor het slapengaan voor jou op een rijtje. En voor daarna: oogjes dicht én snaveltjes toe!

 

Viktor is een kleine eenhoorn. Hij lijkt op alle andere eenhoorns. Of toch niet helemaal… Zijn regenboogmanen veranderen van kleur bij alles wat hij voelt. In "Ik kan niet slapen" ligt Viktor te woelen in zijn bed. Wachten tot de slaap vanzelf komt, dat werkt niet. Wat dan wel? 'Wat Viktor voelt' is een reeks boekjes speciaal ontworpen om kinderen te helpen met het benoemen en beheersen van hun gevoelens.

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/ik-kan-niet-slapen-9789403217840/

 

Het schattige figuurtje Tuur is terug! De kleine tijger breidt zijn wereld uit met twee nieuwe titels.Na 6 interactieve kartonboekjes rond populaire thema’s als het potje, het tutje en verjaardag vieren, breidt het universum van Tuur uit met twee nagelnieuwe titels. Op elke spread zijn er flapjes die de antwoorden geven op vragen als ‘Wanneer draag je een zonnebril?’ en ‘Waar gebruik je een kam voor?’. Op enkele spreads is er ook een draaiwiel voorzien, waarmee de peuter kan kiezen wat Tuur op tv ziet of … Zo beleeft de kleinste lezer even herkenbare als dolkomische avonturen met de superschattige Tuur!

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/tuur-gaat-slapen-met-draaiwiel-en-flapjes-9789403213828/

 

 


 

 

 
Dit boekje met mooie illustraties helpt om aan het eind van de dag samen mee te ontspannen.   Op elke spread zit een knop waar baby’s op kunnen drukken, waarna kalmerende klassieke muziek klinkt.
 

Tiny, een klassieker!

Volg Klein Konijn op de dag dat ze voor het eerst haar hol verlaat en ontdekt dat ze alles heeft om een groot konijn te zijn: wiebelende oren om te horen, een neusje om te snuffelen en grote, sterke poten om te springen. Deze schattige verhalenboeken bevatten prachtige fotografische illustraties en zijn ideaal om voor te lezen voor bed- of dutjestijd.

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/slaap-zacht-klein-konijn-9789403218175/ 

 


Boris Beer huilt. Hij wil niet gaan slapen! Dit verhaaltje zorgt ervoor dat je baby weer rustig wordt. Het geeft handvaten voor een fijn slaapritueel. 

https://www.standaarduitgeverij.be/boek/boris-beer-is-niet-moe-9789002268069/