's Avonds bij het slapen gaan komen vaak zorgen, klein en groot, naar boven. Droomdeurtjes kunnen helpen om die zorgen los te laten en ...

Droomdeurtje in je kamer

 's Avonds bij het slapen gaan komen vaak zorgen, klein en groot, naar boven. Droomdeurtjes kunnen helpen om die zorgen los te laten en heerlijke dromen tegemoet te gaan. 

 

"In het Droombos wonen elfjes & draken, lieve vriendjes die 's nachts uit vliegen gaan. Terwijl de maan op hun vleugeltjes schijnt, vliegen zij door kleine droomdeurtjes de 'echte' wereld in. Hier zorgen ze ervoor dat de kinderen goed slapen en mooie dromen beleven. Soms strooien ze wat sterrenstof of laten ze een lief briefje in het brievenbusje voor je achter. Ze leven met je mee en geven je complimentjes, moed om iets dappers te doen of het vertrouwen dat alles goed komt in lastige situaties. Wist je dat de elfjes & draken zelf ook graag post ontvangen? Vol spanning kijken ze 's nachts in het brievenbusje en hopen ze op een briefje, tekening of knutselwerk. Ook vinden ze het erg leuk om te lezen wat jij allemaal meemaakt! Door het Droomdeurtje een mooi plaatsje in jouw slaapkamer te geven, zorg je ervoor dat de elfjes & draken tijdens hun nachtelijke avonturen ook bij jou op bezoek komen en je laten meegenieten van alles dat ze meemaken in het Droombos!"

 Margreet en Sonja wilden met de Droomdeurtjes terug meer fantasie in kinderlevens en -kamers brengen. Met het Droomdeurtje worden kinderen uitgenodigd om briefjes en tekeningen te sturen naar de elfjes en de draken. Zo krijgen gedachten en zorgen een plekje. 


Een Droomdeurtjes starterspakket bestaat uit:

- een stevig houten Droomdeurtje (handgemaakt!)

- een sleuteltje (uiteraard, anders kan het deurtje niet open!)

- een bijhorende brievenbus om de post te versturen en te ontvangen


Je kan ook bijhorende droomvragen of droombriefjes kopen. Door het invullen van de droomvragen, raakt het soms goedgevulde hoofdje helemaal leeg, het briefje wordt geplooid en in het brievenbusje van de elfjes en draken gebust. En voor daarna: slaapwel! En dan is het uitkijken naar het opstaan, want soms, heel soms, laten de elfjes en de draken wat sterrenstof achter en een briefje of een complimentje. Echt waar!

 De deurtjes bestaan in verschillende kleurtjes en wat het extra leuk maakt: je kan je eigen deurtje pimpen: een kleurtje, glitter én je eigen naam! Je kan je Droomdeurtje bovendien nog uitbreiden met allerlei leuke accessoires.


Meer weten?

https://www.droomdeurtjes.nl