"Mama, ik wil met jou trouwen!" of "Papa, later trouw ik met jou": zei één van je kinderen dit al? Grijp dan nu je kans ...

Proefkonijn gezocht: Trouwen voor 1 dag

"Mama, ik wil met jou trouwen!" of "Papa, later trouw ik met jou": zei één van je kinderen dit al? Grijp dan nu je kans en laat die droom uitkomen. Snel, voor het te laat is en ze met iemand anders trouwen! We-Day maakt trouwen voor 1 dag mogelijk. En wij zoeken een proefkonijn!

Welk proefkonijntje wil bij ons hier

Gewoon trouwen voor het plezier?

Als dat dan met mama mag

Kom je dan eens trouwen voor 1 dag?

Of wil je dit met papa beleven?

Kom hem dan bij ons je ja-woord geven!

 

We-Day is een jonge start-up die trouwen voor 1 dag mogelijk maakt: je jubileum op een originele manier vieren, trouwen met je beste vriend of vriendin, of met je zoon of dochter: alles kan, alles mag!   

 

 

Er zijn verschillende formules. En als je wil, kan je all the way gaan: een heerlijke ceremonie met kleed (passen doe je uit bijna 100 kleedjes in allerlei stijlen), kostuum, ringen, geloftes, accessoires, foto's en eventueel een showmoment in de stad Mechelen met een riksja!

 

En hoe zot is dit: Getest op kinderen mag zo'n droomhuwelijk weggeven. Je mag kleedjes en kostuums passen en kiezen, eigen persoonlijke juweeltjes maken, net echt trouwen in een ceremonie met je favoriete muziek en een fotoshoot. Als je wil, kan je ook een ritje door de stad maken in de riksja... Hoe zot is dat!!!

 

 


Getest op kinderen zkt mama met zoon of dochter of papa met zoon of dochter voor een huwelijk van 1 dag. Iets voor jullie? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd, met wie je wil trouwen én ook waarom! Reageren kan tot en met dinsdag 6 april. Ohja, niet onbelangrijk: jullie huwelijk vindt plaats in het weekend van 10 april.Meer weten?

https://www.weday.be