De lente lijkt al in het land: vroeger klaar én langer licht. Maar let op: zichtbaarheid in het verkeer blijft belangrijk. Het hele jaar doo...

Mooi design én draaggemak

De lente lijkt al in het land: vroeger klaar én langer licht. Maar let op: zichtbaarheid in het verkeer blijft belangrijk. Het hele jaar door. Roos testte de Flashion Design jas van JBC. "Het was liefde op het eerste zicht. In de winkel wou ze de jas al niet meer uitdoen!", vertelt mama Evy.

 

"De kleuren staan haar goed, ze zijn fris en helder. Misschien geen kleuren die je voor een winterjas verwacht, maar hey, van een beetje kleur wordt iedereen vrolijker, toch? We kenden de producten van Flashion Design al. Roos had de sjaal en de muts en broer Tijs, de jongensjas. We waren van het begin gewonnen voor deze collectie!"

 "Wat me onmiddellijk opviel was dat het meisjesmodel anders gevoerd is. De jongensjas is fleece gevoerd, de meisjesjas met een dunner stofje. Daardoor voelt de meisjesjas kouder aan. Maar ondanks de koudere temperaturen (rond het vriespunt) heeft Roos niet geklaagd over de koude. De jas is dus zeker warm genoeg!"

 


 

"De jas valt klein. Uit ervaring met de jas van zoonlief wist ik dit al, dus ik bestelde een maatje groter en dat was ook echt nodig. Maat 110 past perfect, terwijl Roos momenteel maat 98/104. Ook Tijs z’n jas kocht ik ruim een maat groter dan gebruikelijk."

 "Roos draagt de jas liever dan haar andere jas. Ik denk omdat ze er zo goed in kan bewegen. De mouwen zijn precies goed van lengte. Nog een voordeel: ze kan de rits ook gemakkelijk zelf sluiten. Wij zijn ook fan van de reflecterende bovenkant. Deze licht mooi op wanneer de lichten van een wagen er op schijnen."

"Als ik heel kritisch ben, vind ik de lichte kleur misschien minder ideaal omdat je er sneller vlekken op ziet en ik ben ook meer fan van de fleecevoering van de jongensjas. Als ik de jas zou ontwerpen zou ik hem misschien ook iets langer maken. De jas is goed qua lengte maar tijdens het spelen blijft de jas wel eens boven haar poep hangen."

 "Deze kleine minpuntjes wegen echt niet op tegen het mooie design en het draaggemak. De reflecterende bovenkant vind ik echt top! Wij zijn fan! Graag meer van dit, JBC. Ik roep bij deze graag op om ook voor volwassenen zo’n jas te ontwerpen! Ik test die dan zelf graag én met veel enthousiasme voor JBC uit. 😉"

 "Flashion Design jas van JBC samengevat: verkeersveilig - draaggemak - kleur - peutervriendelijk - comfortabel! Bedankt voor het leuk testmateriaal!"Meer weten?

https://www.jbc.be