Zoek je nog een leuk knutselproject voor komende vakantie? Probeer dan zeker een set van Crayola! Wij testen een tijdje terug de mini marker...

Maak je eigen stiften

Zoek je nog een leuk knutselproject voor komende vakantie? Probeer dan zeker een set van Crayola! Wij testen een tijdje terug de mini marker maker van Crayola! Je maakt je eigen viltstiften. Kies een kleurtje van de mengkaart, of ontwerp je eigen kleur!


Wij houden van tekenen, kleuren en knutselen, van proefjes en experimentjes. Deze set combineert al deze creatieve activiteiten. Crayola helpt je heel eenvoudig je eigen mini markers te maken. Geloof ons; dit is ge-wel-dig!


In de doos zitten:

- een mini viltstift vergrendelaar

- 36 afsluitdopjes

- 36 vullingen

- 36 viltstiftpunten

- 36 clipdoppen

- inkleursticker & label vel

- mengkaart

- mini maatbeker

- 3 inktflesjes met de kleuren: Fruit Punch, Citroen Toffee, Blauwe Framboos)


Het werkt heel eenvoudig. Je zet alles klaar en kiest een kleur van de mengkaart. Op de kaart staat aangegeven hoeveel druppeltjes je van elke kleur moet gebruiken. Het totale aantal druppels moet altijd 20 zijn. Je vult de maatbeker met de kleurtjes tot aan het lijntje (maximum 20 druppels dus).

 


Je drukt een mini vulling in een afsluitdopje en plaatst dit langzaam in de maatbeker. Je ziet de inkt in de vulling trekken. Wanneer alle inkt opgeslorpt is, druk je de viltstiftpunt voorzichtig in het omhulsel. Dat plaats je in de vergrendelaar. De vulling erin, duwen maar en klaar!


Nu ik de uitleg herlees, lijkt het toch ingewikkeld. Maar dat is het echt niet. We hebben 1 stiftje samen gemaakt en het 2de stiftje konden de meisjes al helemaal alleen maken. Met deze set kan je er 36 maken. Gelukkig! Want ze krijgen er niet genoeg van. 

 

 

Ondertussen lijkt deze set bijna overal uitverkocht te zijn. Hopelijk komt er snel een nieuwe voorraad! Want dit is echt te leuk om uitverkocht te zijn.Meer weten?

http://www.crayola.be/