Zoek je nog een leuk knutselproject voor in de Krokusvakantie (of voor ervoor of erna)? Zoek niet langer. Labo lokal heeft precies wat jij n...

Proefkonijn gezocht: Labo lokal Box Bullet journal

Zoek je nog een leuk knutselproject voor in de Krokusvakantie (of voor ervoor of erna)? Zoek niet langer. Labo lokal heeft precies wat jij nodig hebt! Leuke én boeiende knutselprojecten in een unieke en duurzame box met de allercoolste thema's: 

 

De unieke knutselboxen van labo lokal werken telkens rond een thema. Elke box staat garant voor minstens 3 activiteiten én uuuuuren knutselplezier. Deze start-up is net gelanceerd door een creatieve mama, een mama met véél goesting. Dat zie je duidelijk aan haar boxen. Geloof ons, er eentje uitkiezen wordt moeilijk, want ze zijn om ter leukst:

- Jouw muizenhuis

- This is my jungle!

- Bullet journal

- Maak je eigen escapebox

- Fidget toysDe boxen zijn ideaal voor creatievelingen vanaf 8 jaar. Maar jij kent je kind natuurlijk het best. Misschien kan je 6- of 7-jarige mits begeleiding van mama, papa of grote broer of zus ook aan de slag. Of wat nog leuker is... samen aan het knutselen gaan!

 

 

Hou de website alvast in de gaten, want er zullen regelmatig nieuwe boxen bijkomen. Dit is nog maar het begin... Naast de knutselboxen waarmee je thuis aan de slag kan, is er ook een uitgebreid aanbod workshops of Labo's in kleine groepjes van maximum 10. Deze workshops gaan door in Bar Bobine in Kontich. De eerste labo's starten al in de Krokusvakantie. Wees er snel bij, want vol = vol. 

 

En wat helemaal te gek is... Wij mogen een box weggeven om uit te testen! Getest op kinderen zkt een creatief proefkonijn dat de Labo Box Bullet journal wil uittesten. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel ons wat volgens jou in een knutselbox absoluut niet mag ontbreken. Reageren kan tot en met dinsdag 16 februari.

 ​Meer weten?

https://www.labolokal.be