Schminken, haren kammen en vlechten: Lore is er dol op. Ze had een merkloos 'stylinghoofd', want zo heet dat blijkbaar. Maar die har...

Elke dag weer anders

Schminken, haren kammen en vlechten: Lore is er dol op. Ze had een merkloos 'stylinghoofd', want zo heet dat blijkbaar. Maar die haren zitten serieus in de knoop en zijn moeilijk te ontwarren. BABY born Sister Stylinghoofd heeft hoogwaardig haar dat niet lijkt te knopen. Een mooie pop met heerlijke zachte haren.

BABY born Sister Stylinghoofd heeft heerlijk zachte haren die geschikt zijn voor eender welke coupe: los, een hoge paardenstaart, een ingevlochten vlecht of een dotje. Echt alles kan.

 


 

De haartjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit nylondraadjes. Je kamt ze met de bijgeleverde borstel. Er zitten ook 4 haarelastiekjes en 2 rekkertjes bij. Ook de roze haarband is erg leuk. Die kan bovendien versierd worden met bloemen en speldjes. 

 

De haren zijn echt mega zacht en van erg goede kwaliteit. Moesten ze toch beginnen klitten, kan je de haren in lauwwarm wassen. Daarna spoelen met een normale conditioner en je kan weer vrolijk kammen. Wat de kleine kapper nooit mag doen: wassen met heet water, de haardroger of een krultang gebruiken, haarlak, haarspray, mousse of gel gebruiken.


 

Het is niet alleen leuk om de pop elke keer een ander kapsel te geven. Ze kan ook geschminkt worden. Er zit een make-upsetje met vrolijke kleurtjes bij: een kwastje en 6 kleuren oogschaduw. We missen enkel mascara, maar... haar wimpers zijn eigenlijk zo lang en zo mooi dat mascara misschien overbodig is? De schmink is veilig voor de kinderhuid en kan verwijderd worden met lauwwarm zeepwater.

 (Dit is ook erg leuk voor mama's die graag haartjes kammen, staartjes maken en het invlechten beter onder de knie willen krijgen. Sister vindt alles ok, zit muisstil en klaagt niet.)


BABY born Sister Stylinghoofd is te koop in de speelgoedwinkel voor € 45,95. 


Meer weten?

https://www.baby-born.com/nl/poppen/stylinghoofden/baby-born-sister-stylinghoofd