Vakantie, tijd om te spelen én lekker in bad te gaan. Of misschien wel spelen dat je lekker in bad kan gaan. BABY born heeft een leuk bad mé...

Proefkonijn gezocht: BABY born bad

Vakantie, tijd om te spelen én lekker in bad te gaan. Of misschien wel spelen dat je lekker in bad kan gaan. BABY born heeft een leuk bad mét lichtjes en geluid om volledig op te gaan in het rollenspel. En wij zoeken een poppenmama of -papa om dit badje uit te testen. 

 

'Kwaak-kwaak, kwaak-kwaak-kwaak-kwaaaak!' Na één knop op de zijkant van het bad, zullen de eendvormige badpootjes knipperen én hoor je een vrolijk eendenmuziekje. 


Uit de handdouche stroomt echt water. Je moet niet pompen of een druk indrukken. Het water stroomt helemaal vanzelf terwijl je lieve BABY born heerlijk ontspant in het warme water. 

 


Getest op kinderen zkt een zorgzaam proefkonijn dat het BABY born bad wil uittesten. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel ons wat jij zo leuk vindt aan in bad gaan. Reageren kan tot en met dinsdag 23 februari.Meer weten?

https://www.baby-born.com/nl/accessoires/accessoires/baby-born-bath-bad