Plannen geeft rust én plannen is leuk! Echt: met deze Planbordset Morgenster zal je kind graag plannen! En er is nog meer goed nieuws: we zo...

Proefkonijn gezocht: Weekplanner

Plannen geeft rust én plannen is leuk! Echt: met deze Planbordset Morgenster zal je kind graag plannen! En er is nog meer goed nieuws: we zoeken een proefkonijntje om deze set mét magneetjes uit te testen!

 

De Planbordset Morgenset is een leuk en leerzaam weekbord voor 1 kind. De set bestaat uit een planbord inclusief een basisset bestaande uit 81 magneetjes. Deze set kan je nog verder aanvullen met de uitbreidingsset Morgenster.


De verschillende dagen van de week krijgen een andere kleur. En elke dag wordt voorgesteld door een ander dier. Een dier waarvan de eerste letter overeenkomt met de eerste letter van de dag: mol op maandag, dromedaris op dinsdag, ...

 In iedere kolom kan je 2 magneetjes naast elkaar te plaatsen waardoor je pictogrammen kunt combineren (bijvoorbeeld zwemles met papa). Het bord is beschrijfbaar met speciale whiteboardstiften. Bij het pakket zit ook nog een beschrijving met een toelichting op de activiteiten, het bord en het gebruik.

 


Het bord is een 'gevouwen' licht metalen bord en heeft de afmeting van 47,5 x 32,5 x 0,5 cm, de magneetjes hebben een afmeting van 2,8 x 2,8 cm met afgeronde hoeken. Met het bijgeleverd bevestigingsmateriaal, kan het bord eenvoudig aan de muur worden gehangen. De planner kost € 42,95.

 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat graag wil leren plannen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel waar jij de weekplanner zou hangen. Reageren kan tot en met dinsdag 26 januari.


Meer weten?

https://www.kinderplanborden.nl/morgenster-planbordset.html