Ik ben niet alleen fan van de maandplanner, ook van de weekplanner. Een maandplanner is handig voor afspraken zoals: sportactiviteiten, jeug...

Plan je week

Ik ben niet alleen fan van de maandplanner, ook van de weekplanner. Een maandplanner is handig voor afspraken zoals: sportactiviteiten, jeugdbeweging, bibliotheekbezoek, verjaardagen, ... Een weekplanner is dan weer handiger voor concretere zaken: klusjes (tafel dekken, bed opmaken), huiswerk maken, ... Kinderplanborden heeft verschillende weekplanners.

 

Een planbord is erg geschikt om je kinderen te helpen bij hun ontwikkeling van tijdsbesef en zelfredzaamheid. Het bord zorgt voor overzicht, houvast, structuur en het allerbelangrijkste: zo creĆ«er je rust. 

 

Kinderplanbord heeft verschillende weekplanners met vrolijke ontwerpen. De borden zijn zowel beschrijfbaar met whiteboardstiften als te gebruiken met magneet pictogrammen.

 

 

De dagkolommen hebben een leuk design om de dagen makkelijk te herkennen: diertjes of kleurtjes. Er zijn borden in verschillende formaten. Sommige planborden zijn geschikt voor 1 kind, andere kan je gebruiken voor 2 kinderen. De kolommen zijn iets breder, waardoor je pictogrammen naast elkaar kan aanbrengen.


Je kan een planbord aanvullen met leuke en kleurrijke magneetpictogrammen. Kinderplanborden heeft verschillende setjes magneten. Je kan er de hele week mee plannen: ontbijt, lunch, avondeten, slapen, sport, spel, ontspanning, recreatie, ... 


Hou de blog deze week in de gaten, want we mogen een planbord van Kinderplanborden weggeven.


Meer weten?
https://www.kinderplanborden.nl/