We gaan de hele week plannen en organiseren! Ik ben fan van whiteboards, grote fan! We hebben er thuis eentje voor de maandplanning, eentje ...

Maak je geen zorgen, maar plannen

We gaan de hele week plannen en organiseren! Ik ben fan van whiteboards, grote fan! We hebben er thuis eentje voor de maandplanning, eentje voor het weekmenu, ook eentje voor to-do'tjes, er hangt er eentje op de diepvriezer waar ik dan opschrijf wat ik invries, ... Het zijn één voor één eenvoudige whiteboards. Zwart-wit. Eenvoudig design. Ik wist toen nog niet dat er een hele whiteboard wereld bestaat, bijvoorbeeld die van Kinderplanborden.

 

De maandplanner Blauwe Ster van Kinderplanborden heeft 5 rijen met 7 dagen. Het bord zelf heeft een formaat van 90 x 60 x 2. Elk dagblok heeft een formaat van 11,7 cm breed en 9,9 cm hoog. De dagen hebben verschillende kleuren en er zijn geen data op het bord opgenomen zodat de maand flexibel is in te delen met bijvoorbeeld de magneetjes maanddagen, maanden en tijden (bord is exclusief magneetjes!).

 


 

Deze maandplanner is gemaakt van gelakt staal en werkt zowel met de magnetische pictogrammen als met whiteboardmarkers. Zo'n maandplanbord is bedoeld om belangrijke afspraken op te noteren. Kinderplanborden heeft ook leuke magneetpictogrammen die kunnen worden gebruikt om leuke activiteiten, uitjes, feestjes etc. mee aan te geven. 

 

Heb je al een whiteboard maandplanner en wil je geen nieuwe aankopen? Dan kan je een set magneten kopen om je whiteboard te pimpen. De magneten zijn apart verkrijgbaar.

 

 

Bij deze maandplanner is 1 rode whiteboardmarker plus bevestigingsmateriaal en een afleggootje bijgesloten. De maandplanner kost € 82,95.


Hou de blog deze week in de gaten, want we mogen een planbord van Kinderplanborden weggeven.


Meer weten?
https://www.kinderplanborden.nl/