Wist je dat er jaarlijks 9000 fietsongevallen gebeuren in ons land? Wist je dat we jaarlijks meer dan 70 fietsers verliezen in het Belgische...

Je mag gezien worden!

Wist je dat er jaarlijks 9000 fietsongevallen gebeuren in ons land? Wist je dat we jaarlijks meer dan 70 fietsers verliezen in het Belgische verkeer? Wist je dat bestuurders fietsers vaak niet of te laat opmerken? Wist je dat bij 90% van de ongevallen onvoldoende zichtbaarheid aan de oorzaak ligt? En wist je dat je je als fietsers makkelijk zichtbaarder kan maken in dat verkeer? We zetten enkele producten van Wowow in de kijker. 

 

Wowow verdiept zich al 15 jaar in fluorescerende en reflecterende kledij en accessoires. Hun producten maken fietsers meer zichtbaar in het verkeer. Ze hebben voor elk wat wils: hou je van kleur en prints? Of hou je het liever sober en eenvoudig? Voor iedereen is er een geschikt fluohesje!

 

Val je liever niet té hard op? Dan is Schlamm Jacket iets voor jou: reflecterende stof, ritssluiting en label voor Multilight. Adviesprijs: € 17,95.

Hou je van kleur? Dan moet je voor de Rainbow Jacket gaan: mix van fluo gele, groene en rode stof, reflecterende banden, ritssluiting en label voor Multilight. Adviesprijs: € 18,95.


Meer weten?
https://veiliginhetverkeer.be/fietskledij-fluo/fluohesje-voor-kind-veiligheidshesje