"Met een mama zonder rijbewijs en hobby's en school in de buurt is de fiets een belangrijk vervoersmiddel in ons gezin. Fietsen w...

Aanrader voor elk fietsend kind

"Met een mama zonder rijbewijs en hobby's en school in de buurt is de fiets een belangrijk vervoersmiddel in ons gezin. Fietsen werd hierdoor niet enkel een noodzaak, maar ook een plezier. We houden ervan samen op stap te gaan met de fiets. Veiligheid is hierbij natuurlijk prioriteit nummer 1. Zien en gezien worden en laat dat laatste nu niet altijd even evident zijn", vertelt mama Griet.

"Matti draagt uiteraard al jaren een fluohesje maar elk exemplaar dat ik kocht was telkens te groot, te klein, te lang, te breed, ... en volgens Matti ook vooral TE SAAI. Tot we dankzij Getest op kinderen kennismaakten met Gofluo. In 1 woord TOP!"


Gofluo heeft een groot aanbod mooie, originele hesjes (en rugzakhoezen). Doelgroep? Kinderen & tieners die moeilijk te overtuigen zijn een fluohesje te dragen. Matti was dus hét ideale proefkonijn!
 

"Matti was direct fan van de print. Camouflage: welke jongen is daar nu niet zot van?!
Uiteraard is de praktische kant voor mij ook heel belangrijk en daar ben ik helemaal van overtuigd. Het is een licht hesje dat, volgens Matti, makkelijk open en dicht gaat en doordat het flinterdun is heel makkelijk mee te nemen. Het zal niet lang duren voor er hier ook een exemplaar voor mijn dochter in de kast zal liggen. Voor ons is het hesje alvast een aanrader voor elk fietsend kind!
"Dit hesje 'Camou' kost € 29,90. Mooi verpakt mét reflecterende sleutelhanger voor aan de boekentas. 


Meer weten?
https://www.gofluo.com