Bij 90% van de ongevallen met fietsers in het verkeer is onvoldoende zichtbaarheid mee één van de oorzaken. Het is onvoldoende om jezelf enk...

Proefkonijn gezocht: Monkey Light

Bij 90% van de ongevallen met fietsers in het verkeer is onvoldoende zichtbaarheid mee één van de oorzaken. Het is onvoldoende om jezelf enkel vooraan en achteraan te voorzien van verlichting, reflecterende en/of fluorescerende elementen. Je zorgt best voor 360 graden zichtbaarheid, ook aan je zijkanten! In de meeste verkeerssituaties naderen chauffeurs de fietsers niet frontaal. Een Monkey Light kan daarbij helpen! Laat je dus niet enkel van je mooiste kant, maar van elke kant zien!


MonkeyLectric biedt verschillende modellen Monkey Lights: verschillende patronen en oneindig veel kleurencombinaties. Wat een Monkey Light is? Waterdichte fietsverlichting met LED-lampjes aangestuurd door een computertje aangesloten op je wiel. Vanaf 15 km/u vormen de LED-lampjes verschillende patronen. Het computertje is erg makkelijk te installeren op je spaak én heeft een anti-diefstal riem. Met Monkey Light zorg je voor een optimale laterale zichtbaarheid. Kruisende auto's zullen je zo makkelijker en sneller opmerken. 


Er zijn Monkey Lights die op batterijen werken (3AA) en er zijn er die je eenvoudig via USB kan opladen. Een Monkey Light is eenvoudig aan te brengen op fietswielen vanaf 20".


Veilig en zichtbaar, maar ook gewoon super-cool! Iets voor jou? Getest op kinderen zkt een sportief proefkonijn met een fiets met fietswielen vanaf 20". Jij krijgt een Monkey Light, wij krijgen jouw mening! Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel ons je naam, leeftijd en vertel hoe vaak jij op je fietst springt. Reageren kan tot en met dinsdag 15 december.

 
P.S.: Je moet het pakket ophalen in Borsbeek of we sturen het op naar je thuis via bpost voor € 4,70. 

 

Meer weten?

https://veiliginhetverkeer.be/fietskledij-fluo/fietsverlichting