K3 stelt zijn langverwachte nieuwe album voor eind deze week! En hoe! Omdat K3 ervoor wil zorgen dat alle fans het album kunnen ontdekken st...

Woon unieke online showcase van K3 bij

K3 stelt zijn langverwachte nieuwe album voor eind deze week! En hoe! Omdat K3 ervoor wil zorgen dat alle fans het album kunnen ontdekken stellen ze het album online voor via streaming. Zo kan iedereen deze voorstelling gratis volgen vanuit zijn eigen huiskamer. K3 brengt speciaal voor zijn fans heel wat nummers uit het nieuwe album, deze voorstelling wordt bovendien het eerste optreden van K3 sinds februari!


Hanne, Marthe en Klaasje zijn de afgelopen zomer druk bezig geweest met de opnames van hun nieuwe film 'Dans van de Farao'. Het bijhorende nieuwe album komt uit op 13/11.

 

Hanne: "De afgelopen maanden hebben we met heel veel plezier gewerkt aan onze film Dans Van de Farao. De muziek uit de film staat verzameld op onze gelijknamige CD."

 

Klaasje: "Normaal stellen wij ons album voor aan een select publiek. We zijn dan ook blij dat voor het eerst in de geschiedenis van K3 onze albumpresentatie live wordt gestreamd."

 

Marthe: "We hebben onze theatershow moeten uitstellen naar het voorjaar 2021, dus we zijn bijzonder verheugd op deze manier dit jaar toch nog te kunnen optreden voor onze fans."

 

Wil je deze exclusieve streaming volgen van de voorstelling van het nieuwste album 'Dans van de Farao' op vrijdag 13 november 2020 van 17u30 tot 18u30? Registreer je vóór donderdag 12 november via www.studio100.com. Na registratie ontvang je dan je op 13 november een unieke link waarmee je de voorstelling van de nieuwe CD kan volgen via TV, tablet, computer of telefoon.