Corona houdt ons in de ban. Geen communies, geen verjaardagsfeestjes, geen familiefeestjes en wie weet geen kerstfeestjes? Geen feestjes, ge...

Cupcakes in a box

Corona houdt ons in de ban. Geen communies, geen verjaardagsfeestjes, geen familiefeestjes en wie weet geen kerstfeestjes? Geen feestjes, geen geschenkjes? Toch wel! Daar zorgt Boxzie wel voor.

 

Tijdens de vorige lockdown ontstond het idee. En in juni was Boxzie daar al! Mensen vanop afstand je liefde én appreciatie tonen. En tegelijk een origineel alternatief vormen voor de klassieke cadeaubon. Boxzie doet het!

 

Getest op kinderen mocht dit leuke nieuwe concept uittesten. Bestellen is erg eenvoudig. Op de website kan je uit het ruime assortiment een geschikte Boxzie uitkiezen. Cadeautje voor een pasgeborene of zijn/haar mama of papa? Of voor je jarige nichtje van 5? Voor broer die net op kot ging? Voor een vriendinnetje waarvan het verjaardagsfeestje in het water valt door corona? Voor oma of opa die je nu geen verrassingsbezoekje kan brengen?... Voor iedereen vind je wel iets leuks. De categorieën waaruit je kan kiezen zijn:  baby & kids, food & drinks, wellness & beauty, for him, for her en entertaining.

Bovendien kan je een handgeschreven wenskaart laten toevoegen. Dat maakt het geschenk persoonlijker. De box laat je opsturen naar de gelukkige zelf of naar jouw thuis als je het cadeau liever persoonlijk aan de deur gaat geven. 

Boxzie verraste ons met een Boxzie Cupcake Fun. Toeval? Of wisten ze dat we graag bakken? Wat fijn zo'n geschenkdoos krijgen. De verpakking zelf is recycleerbaar. De box bestaat voor 75% uit gerecycleerd karton en is op zijn beurt opnieuw recycleerbaar. De vulling is 100% biologisch afbreekbaar. En de inhoud van onze box is ook goed verteerbaar :-)

 


 

In de geschenkbox zitten alle ingrediënten voor een mini-cupcake-party. Een super-schattige ovenwant, een melamine bord met hetzelfde design, 24 cupcakevormpjes en decoratieve prikkers, een doosje mini marshmallows en mini unicorns als topping voor de cupcakes.

 


Leuk is ook de beleving die je eigenlijk cadeau krijgt. Dezelfde namiddag stonden de meisjes en ik in de keuken om lekkere cupcakes te bakken en te versieren. Zo fijn. 3 keer genieten dus: bij het openen van de box, bij het bakken van de cakes en daarna bij het lekker smullen natuurlijk. 

 


Deze Cupcake Fun box kost € 39,95, verzending inbegrepen. Is dat boven of onder je budget? Niet erg, op de website vind je nog Boxzies voor andere budgetten. Hoger & lager. Zoek je een kant-en-klaar cadeautje om iemand te verrassen? Kijk dan snel op de website!


Meer weten?

https://www.boxzie.com