Nog op zoek naar een leuk cadeau om te geven of te krijgen? Ga voor een gezelschapsspel van Jumbo! Hiermee scoor je gegarandeerd want tijden...

Van party games over bordspellen tot escape games

Nog op zoek naar een leuk cadeau om te geven of te krijgen? Ga voor een gezelschapsspel van Jumbo! Hiermee scoor je gegarandeerd want tijdens de coronacrisis hebben we spelletjes massaal herontdekt. Je maakt er een plezant feest met je bubbel van: win-win! Bovendien is er voor ieder wat wils. Kies je voor een echte party game, een strategisch bordspel of een escape game?


La Casa de Papel Escape Game en La Casa de Papel Het Spel
Een spannend spel vol verwijzingen naar de razend populaire serie. Dat is La Casa de Papel Escape Game. Je dringt binnen in de Koninklijke Munt van Spanje met als doel 2,4 miljard euro buit maken. De Professor is het brein achter de operatie. Volg zijn aanwijzingen, probeer te ontsnappen en je hoeft nooit meer te we
rken. Een superspannende escape game!


La Casa de Papel Escape Game
Leeftijd: 14+
Richtprijs: € 17,99


Strijden tegen elkaar als overvaller of gijzelaar? Dat doe je in La Casa de Papel Het Spel. De opzet is hetzelfde: een bende inbrekers in de Koninklijke Munt probeert een grote som geld te stelen en te ontsnappen. Ben je een overvaller? Dan probeer je zoveel mogelijk bankbiljetten te drukken met de Professor. Als gijzelaar probeer je dit te voorkomen en krijg je de hulp van inspecteur Raquel Murillo. Maar wie kan je vertrouwen in dit spel vol bluf en geheime identiteiten? Spanning en sensatie verzekerd!


La Casa de Papel Het Spel
Leeftijd: 14+
Aantal spelers: 4-8
Richtprijs: € 15,99

 

Party & Co Original
Op zoek naar een doldwaas familiespel? Dan is Party & Co Original exact wat je zoekt. Het is een klassieker en een succesnummer op het kerstfeestje met je bubbel. Beeld uit, teken, stel vragen, … En bemachtig zo van elke kleur een scoreplaatje. Dan ben jij de winnaar van het spel!


 


Leeftijd: 14+
Aantal spelers: 3-20
Richtprijs: € 27,79

 
Stratego Original en Stratego Assassin’s Creed
De klassieker bij uitstek: Stratego Original. Het blijft een spannend duel waarin alles draait om het veroveren van de vlag. Stel jouw leger strategisch op en val aan. Deze vernieuwde versie heeft ook een quick start guide zodat je er meteen in kan vliegen. Of een oefenmissie om snel vertrouwd te raken met de rangen en spelregels.Voor de gamers bracht Jumbo dit jaar Stratego Assassin’s Creed op de markt. Een spannende strijd tussen de Assassijnen en de Tempeliers. Heb jij de juiste strategie om de Appel uit het Paradijs te bemachtigen? Er zijn bovendien drie spelvarianten: classic, duel en special waarbij de krachten uit het Paradijs in het spel worden gebracht. Een aanrader voor liefhebbers van de game!

Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2
Richtprijs Stratego Original: € 41,19
Richtprijs Stratego Assassin's Creed: € 29,99


Overbooked
Heimwee naar verre vliegreizen? Dan is Overbooked wat voor jou! Het spel speelt zich af op de drukste luchthaven van het land. En jij werkt bij de servicedesk en probeert zoveel mogelijk passagiers een stoel in het vliegtuig toe te wijzen. Een hele opgave want iedere passagier heeft eisen. En het vliegtuig is overboekt! Stel jij de meeste passagiers tevreden en ga je met de overwinning aan de haal? Extra leuk: je kan het spel nog uitdagender maken met extra moeilijke kaarten, eventkaarten en extra symbolen. Zo blijft het fun!


Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 1-4
Richtprijs: € 30,89

 

Pim Pam Pet Family
Iets wat je in de diertuin ziet met de letter P? Snel antwoorden is de boodschap! Maar als volwassene moet je eerst 5 seconden wachten. Zo hebben jong en oud evenveel kans in deze familievariant van het bekende vraag- en antwoordspel. Er zijn drie soorten vragenkaarten: letterkaarten, zandloperkaarten en fotokaarten. Zo krijgen kinderen meer tijd of mogelijkheden om als eerste het juiste antwoord te geven. Extra leuk: je kan het zowel individueel als in team spelen. Plezier verzekerd!


Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 2-8
Richtprijs: € 15,39


Bresk!
Op zoek naar een snel en fijn spel? Ga dan voor Bresk! Het is een rasecht dobbelspel waarbij je woorden vormt aan de hand van gedobbelde letters. Maak het je tegenstanders lastig en kies slim! Iedere letter is immers een punt waard. Slaag jij er in om de meeste, langste of zelfs origineelste woorden te vormen?


Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 2-5
Richtprijs: € 13,99

 

Meer weten? 

jumbo.eu