L.O.L. Surprise! gaat de hitlijsten bestormen. Zoals bij alle L.O.L. Surprise!-series, heeft ook dit seizoen een nieuw thema. Nu draait alle...

Proefkonijn gezocht: L.O.L. Surprise! Remix pets

L.O.L. Surprise! gaat de hitlijsten bestormen. Zoals bij alle L.O.L. Surprise!-series, heeft ook dit seizoen een nieuw thema. Nu draait alles om muziek. Het is voor het eerst dat L.O.L. Surprise!, naast de innovatieve productlijn, ook een volledig album met originele muziek uitbrengt! 


De nieuwste pets vertegenwoordigen elk een muziekgenre met op de muziek geïnspireerde accessoires en een bijhorende stijl. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. De casette-verpakking van de Pets onthullen een deel van het Remix lied.

 


Getest op kinderen zkt een lief proefkonijn om een L.O.L. Surprise! Remix Pets uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel ons je naam, leeftijd en vertel wat jouw favoriete huisdier is. Reageren kan tot en met dinsdag 24 november.


P.S.: Je moet het pakket ophalen in Borsbeek of we sturen het op naar je thuis via bpost voor € 4,70.