Vandaag gaan we met z'n allen terug naar school. De leerkrachten brengen weer kleur in de jonge levens. En Pilot helpt daarbij met een ...

Een nieuw schooljaar vol kleur

Vandaag gaan we met z'n allen terug naar school. De leerkrachten brengen weer kleur in de jonge levens. En Pilot helpt daarbij met een reeks kleurrijke nieuwe pennen. En een leuke houder waar je ze makkelijk in kan bewaren of meenemen. Lotte ging al in de zomervakantie aan de slag om de pennen voor ons uit te testen.
 

"Lotte was dolblij toen ze hoorde uitgeloot te zijn om de pennen te testen. Mama heeft er enkele in de basiskleuren en die pennen wilde Lotte soms stiekem gebruiken omdat ze die zo tof vond. Nu heeft ze haar eigen setje. En dit zelfs in “super mooie kleuren” zoals Lotte zelf zegt", vertelt mama Ruth.


"Ik vind de pennen heel leuk om mee te schrijven. Als je een foutje maakt, kan je dat direct weggommen en verbeteren. Je moet dus niet doorstrepen of knoeien. Je werkje blijft netjes.
De pennen schrijven gemakkelijk (vloeiend). Je hebt geen vlekjes van het vegen. Ik kan enkel maar goede dingen zeggen
", zegt Lotte.


"De pennen heb ik al gebruikt om mee te schrijven in mijn dagboek. Ook in de vakantieboeken heb ik er al mee geschreven en woordzoekers en kruiswoordraadsels mee opgelost. Hier maak je wel eens een foutje en het is dan gemakkelijk om te kunnen gommen. Goed is ook dat de pennen herbruikbaar zijn. Je moet enkel een nieuwe vulling kopen. Ik stop de pennen alvast in mijn pennenzak om ze mee naar school te nemen."


Meer weten?

https://www.pilotpen.be/