Nog een week en je mag je boekentas weer maken. Belangrijk: voldoende water meenemen én liefst in een drinkfles die niet lekt... Met deze fu...

Bring your own

Nog een week en je mag je boekentas weer maken. Belangrijk: voldoende water meenemen én liefst in een drinkfles die niet lekt... Met deze funky drinkflessen van Kid Kanteen ga je vlot de dag door.

 

De leukste drinkflessen op de speelplaats zijn wel de Kid Kanteen’s. Je hebt ze in twee soorten, enkelwandig en dubbelwandig. De dubbelwandige flessen zijn geïsoleerd en houden je drankje daarom lekker koel of aangenaam warm en ze zijn nog eens beschikbaar in de meest leuke kleuren, formaten en met de coolste figuren.
Prijs Kid Kanteen + sport cap: € 21,00
 

You buy. We donate. Planet wins. Dat is het credo van Amerikaans drinkflessenmerk Klean Kanteen dat de consument wil stimuleren om altijd en overal een eigen hervulbare RVS drinkfles bij zich te hebben met als uiteindelijke missie de wereldwijde plastic afvalberg te verminderen. Klean Kanteen is B-corp gecertificeerd en lid van One Percent for the Planet. Zo doneert het bedrijf elk jaar 1% van haar omzet aan verschillende projecten die bijdragen tot een betere wereld. Bovendien is het bedrijf nu ook 100% CO2-neutraal, waardoor we weer een stapje dichter zijn bij een klimaatneutrale wereld.

 
Alle Klean Kanteen producten zijn onder andere verkrijgbaar bij de betere bio/eco en outdoor speciaalzaak.


Meer weten?

https://www.kleankanteen.com/

 

Foto's?

Klean Kanteen