Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Een nieuwe outfit, turnschoenen, rugzakken, fluohesjes, brooddozen … Misschien moet je het nog in ...

Bye bye shoppingstress

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Een nieuwe outfit, turnschoenen, rugzakken, fluohesjes, brooddozen … Misschien moet je het nog in huis halen. Gelukkig vind je daarom bij Bristol alles onder één dak. Zo heb jij op dertig minuten alles bij elkaar gesprokkeld. Dat bespaart je heel wat tijd en shoppingstress. Nieuwe schoenen om er stralend bij te lopen op de eerste schooldag? En enkele fluo items om veilig naar school te gaan? Check! Met trendy merken als Fila, Levi’s, Champion, Lee Cooper, Jack & Jones en Geox aan zachte prijsjes, is er zeker voor ieder wat wils.

 

Bij de start van het nieuwe schooljaar moeten we vaak nog een waslijst aan nieuwigheden in huis halen. Bristol to the rescue! Het is de uitgelezen onestopshop om helemaal klaar te zijn voor 1 september. Je vindt er namelijk niet alleen leuke nieuwe outfits, maar ook rugzakken, brooddozen, drinkbussen, fluohesjes … Zo hoef jij maar op één plek te zijn en heb je zelfs op 30 minuten alles in huis gehaald. Handig en veilig.Voor jong en oud heeft Bristol de leukste nieuwe fashionitems om mee te pronken op de eerste schooldag. Van stijlvolle sneakers voor jongens tot leuke laarsjes voor meisjes. Met daarnaast bijvoorbeeld ook toffe truien vind je er alles om helemaal in het nieuw het schooljaar te starten. Ook mama’s en papa’s kunnen nieuwe items scoren voor aan de schoolpoort. Sneakers, shirts, pumps, jurken … En bovendien vind je bij Bristol ook hippe merken voor ieder gezinslid. Wat dacht je van Fila, Levi’s, Champion of Geox? Voor papa’s voegde Bristol ook Lee Cooper en Jack & Jones aan het rijtje toe.

Te voet of met de fiets naar school? Super! Maar dan is veiligheid uiterst belangrijk. Bristol heeft daarom een uitgebreide collectie fluo items waarmee je gezien mag én zal worden. Fluohesjes in roze of geel bijvoorbeeld. Extra leuk: je kan ze personaliseren met enkele toffe sjablonen en stiften! Of wat dacht je van een hoes voor rond je rugzak?

Een nieuwe rugzak of boekentas nodig? Eentje met stoer legermotief? Of liever bloemen? Mooi meegenomen: de rugzakken komen met bijbehorende pennenzak. Zo match je helemaal! Ook brooddozen voor jongens en meisjes vind je bij Bristol. Met – uiteraard- matching drinkfles. Ga jij voor de dino of de eenhoorn?

Meer weten?
Bristolshop.be

 

Foto's?

Bristol