We zetten graag, in samenwerking met Holiday Suites, enkele binnenlandse trips die méér dan de moeite waard zijn in de kijker. Één van van d...

Zeebrugge, het best bewaarde geheim van onze kust

We zetten graag, in samenwerking met Holiday Suites, enkele binnenlandse trips die méér dan de moeite waard zijn in de kijker. Één van van de best bewaarde geheimen aan de kust is Zeebrugge! Ontdek de authentieke vissersstad, het uitgestrekte strand en de internationale haven. Bovendien maakt de stad, samen met Knokke en Brugge, deel uit van de 'gouden driehoek': de perfecte uitvalsbasis om ook van deze steden te genieten.

Zeebrugge is één van de grootste havensteden van België en biedt heel wat mogelijkheden om met de familie of het gezin een heerlijke vakantie aan de Belgische kust te beleven. Een levendige vissersstad, internationale haven en gunstige ligging: ontdek het Brugge aan zee en laat je overtuigen!

1. Op het water – 100% vitamine zee: In ZEEbrugge begint alles bij de zee. Zin in een
Noordzeecruise of vissen op zee. Wil je de zeehonden van de Westerschelde bezoeken? Het kan er allemaal. 


 
2. De Brugse kust met kinderen: de zee, het strand, krabbetjes vangen, gocarts, familiestrand, kinderstrandspeeldrop, kleurrijke schommels, avontuurlijke klimrekken en zelfs een echte speelboot.


3. Kunst en Cultuur: kunstwerk van Jean Bilquin, Seafront is hét referentiethemapark over zee en zeevaart, vis en visserij, Palace Hotel, meer dan 100 nationale en internationale kunstenaars stellen tentoon in Lissewege, de strandbibliotheek.

4. 100% vitamine Zee: bewegen, bewegen, bewegen: wind, golf- kite of surflessen of suppen, leef je uit op het sportstrand, zwemmen, fietsen, wandelen. 5. Apero’clock: van bruine kroeg tot cocktailbar, de vele bars laten Zeebrugge bruisen.

6. Zelf kokkerellen? Of voetjes onder tafel? In Zeebrugge vind je tal van zalige vis-adresjes.
 

7. Let the dog’s out: jouw viervoeter is van harte welkom bij Holiday Suites en in Zeebrugge mag je ook met je hond op het strand.

8. Must See’s in de buurt? Cultureel Brugge, Shoppingcity Knokke, Boudewijn Seapark, Natuurpark t Zwin en Sealife center.

Ontdek het mondaine en culinaire Nieuwpoort! Verblijven? Dat kan je uiteraard bij Holiday Suites.Meer weten?
https://www.holidaysuites.be/

Foto's?
Holiday Suites