Koken, spelen en knutselen kan al vanaf 1 jaar! Weet je echter niet waar te beginnen? Deze speelblaadjes helpen je op weg. Ga samen met jouw...

Proefkonijn gezocht: Speelplezier voor de allerkleinsten

Koken, spelen en knutselen kan al vanaf 1 jaar! Weet je echter niet waar te beginnen? Deze speelblaadjes helpen je op weg. Ga samen met jouw zoontje of dochtertje aan de slag. Belonen kan met het supercool stickervel!


Heb je zin om voor het eerst samen te knutselen met je zoontje of dochtertje
maar weet je zelf niet wat er allemaal kan? In Speelplezier voor de allerkleinsten voor de leeftijd van 1 tot 2 jaar vind je voor elk kindje wat wils. Knutsel, kleur en speel, ... op het niveau van jouw kindje. 
Heeft je peuter behoefte aan iets meer uitdaging en weet je zelf niet wat er allemaal kan?
In
Speelplezier voor de allerkleinsten voor de leeftijd van 2 tot 3 jaar vind je voor elk kindje wat wils. Knutsel, kook, kleur, speel, ... op het niveau van je peuter.

Katrien Van De Steene is zelfstandig grafisch ontwerper en mama van 2 dochters. Daarnaast is ze auteur en vormgever van enkele DIY-boeken en kookboeken.


Getest op kinderen zkt een lief klein proefkonijn om te koken én te knutselen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog zelf, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel ons je naam, leeftijd en je favoriete uitdaging. Reageren kan tot en met dinsdag 14 juli.


Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/speelplezier-voor-de-allerkleinsten-van-2-tot-3-jaar?utm_medium=email

Foto's?
Lannoo